Eneba COM
 
 

HUNTDOWN

  • PC
  • PS4
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    HUNTDOWN is een sci-fi komedie platformer dat je in de gemene straten van een dystopische stad gooit, waar gewelddadige bendes over de straten heersen en er geen enkele agent te vinden is. Als premiejager ligt het recht helemaal in jouw handen. Schiet, steek en snijd je een weg door 20 levels van neonlichten en bloed doordrenkte chaos.



    Sluip door de straten. Ga solo of met een partner achter je terwijl je springt, schiet en ravage aanricht in de door misdaad geteisterde straten. Speel met een partner naast je of met iedereen online.



    Kies je Jager. Kies tussen ex-commando Anna Conda, voormalig special forces geworden cyborg John Sawyer, en Mow Man, een geherprogrammeerde droid die in een moordmachine is veranderd.



    Bendeoorlog. Vecht je een weg door vier verschillende facties: de verwilderde Hoodlum Dolls, de hockey-getinte Misconducts, de centurion-achtige Heatseekers, en de sterk georganiseerde vechtkunst-experts, de NO.1 Suspects.



    Neem ze allemaal te grazen met je in beslag genomen arsenaal dat bestaat uit aanvalswapens, granaten, katana's en laserpistolen. Geen bende zal tussen jou en je premie komen. Laat de HUNTDOWN beginnen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor HUNTDOWN

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over HUNTDOWN

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief