Instant Gaming EU
 
 

Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park is het derde officiële uitbreidingspakket voor de populaire game Jurassic World Evolution. Spelers kunnen hun reis voortzetten in dit verbluffende nieuwe hoofdstuk, vol uitdagingen, adrenalinemomenten en iconische locaties uit de klassieke filmfranchise van Jean Michael Crichton.



    In Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park verkennen spelers Isla Nublar terwijl ze een wonderpark bouwen en dinosaurussen uit de tijd creëren. Ze moeten al hun verstand gebruiken om grondstoffen te beheren, technologieën te onderzoeken, tegen vijanden te vechten, moeilijke beslissingen te nemen en de controle over het eiland weg te worstelen van gevaarlijke krachten die het voor hun eigen doeleinden willen uitbuiten. Dankzij de meeslepende verhaallijn en boeiende gameplay worden spelers teruggevoerd naar een omgeving die een waar gevoel van grootsheid biedt terwijl ze ontdekken wat er achter de verraderlijke wateren van Isla Nublar ligt. In Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park zijn spelers uitgerust met geavanceerde hulpmiddelen om hun doelen te land en ter zee te bereiken, waaronder krachtige voertuigen zoals helikopters. En als het op het droge te veel wordt, heb je toegang tot waterattracties, zoals onderzeeërs en duikkooien of boten waarmee je de diepte in kunt duiken op zoek naar fossielen of andere waardevolle voorwerpen die je nodig hebt voor je dinosauruscreatie.



    Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park neemt gamers mee op een avontuur van hun leven. Met zijn spannende verhaal en intense gameplay is het zeker de ultieme uitdaging voor elke gamer. Zorg ervoor dat je klaar bent om de gevaren te trotseren die komen kijken bij het teruggaan in de tijd terwijl je Isla Nublar verkent en je eigen dinowereld creëert.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Jurassic World Evolution

    Beste prijzen voor Jurassic World Evolution Return To Jurassic Park

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Jurassic World Evolution: Return To Jurassic Park

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief