Instant Gaming EU
 
 

Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack is een uitbreiding van Jurassic World Evolution - een spannende spelervaring die elke parkmanager zal uitdagen. Het pakket voegt drie nieuwe, gevaarlijke vleesetende dinosaurussen toe aan het spel - Herrerasaurus, Acrocanthosaurus en Proceratosaurus - die allemaal voor chaos kunnen zorgen als ze niet in bedwang worden gehouden. Het doel voor spelers is om hun parken verstandig te beheren en tegelijkertijd deze krachtige roofdieren onder controle te houden, want dit zal hun succes of falen bepalen.



    Spelers moeten de middelen effectief gebruiken door attracties en voorzieningen in het park te upgraden om gasten aan te trekken en ze te beschermen tegen potentieel gevaar. Van gebouwen en hekken tot kraampjes en zelfs de voorzieningen voor de gasten, het beheren van al deze elementen vereist vaardige besluitvorming zodat alle gasten een plezierige ervaring hebben zonder last te hebben van roofdieren. Ondertussen heeft elke vleesetende dinosaurus zijn eigen unieke set voorwaarden nodig om gezond en tevreden te zijn op zijn thuisterrein; het met aandacht beheren van deze specifieke vereisten kan zeer lonend zijn als het op de juiste manier wordt gebruikt, maar kan ook ernstige gevolgen hebben als het wordt verwaarloosd of slecht wordt aangepakt.



    Voor degenen die op zoek zijn naar een hogere moeilijkheidsgraad dan alleen het beheersen van wilde roofdieren, introduceert Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack een aantal gloednieuwe missies met taken als het vervoeren van dinosaurussen en zelfs het redden van vermiste gasten van de vleeseters van het park. Met al deze nieuwe uitdagingen zal elke gamer die het opneemt tegen Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack zeker een onvergetelijke ervaring beleven.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Jurassic World Evolution

    Beste prijzen voor Jurassic World Evolution Carnivore Dinosaur Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Jurassic World Evolution: Carnivore Dinosaur Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief