Instant Gaming EU
 
 

Sniper Ghost Warrior Contracts

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Sniper Ghost Warrior Contracts ben je een huurling; een huurmoordenaar die wordt ingehuurd om geselecteerde doelwitten over de hele wereld uit te schakelen. Als huurmoordenaar ben je vrij om alle methoden te gebruiken die je geschikt acht om je doelwitten uit de weg te ruimen, maar jij bent de beste sluipschutter die er is, en een kogel door een vitale plek jagen is tot nu toe nog nooit mislukt. Het is aan jou om informatie te verzamelen en uit te werken wat volgens jou het beste plan is om je doel te bereiken, maar onthoud dat de meeste van je doelwitten zwaar bewaakt zullen worden, en dat ze ook andere sluipschutters kunnen inhuren om zich te ontdoen van mensen zoals jij.



    Sniper Ghost Warrior Contracts is de ultieme sluipschutterservaring. Het biedt je een veelheid aan contracten om doelwitten uit te schakelen, met uitdagende doelstellingen en secundaire doelwitten die een flinke som zullen opleveren als bonusbetaling als je ze voltooit. Er zijn meerdere manieren om je contracten te voltooien, en naarmate je ze voltooit, verdien je geld om je uitrusting te upgraden en verschillende hulpmiddelen te kopen waarmee je moeilijkere missies kunt uitvoeren. Van een AR-masker waarmee je je omgeving kunt scannen op zoek naar nuttige informatie tot op afstand bestuurbare sluipschutterkoepels, drones of gasgranaten, er zijn genoeg gadgets die je fantasievol kunt gebruiken om je missie te volbrengen en je doelwitten neer te schieten. Dus,



    De progressie in Sniper Ghost Warrior Contracts is heel anders dan die in eerdere games uit de serie. Het is niet meer lineair, en je krijgt behoorlijk wat vrijheid over wanneer en hoe je je doelwitten te lijf gaat. Dat zorgt voor een heel andere gameplay-ervaring, waardoor dit spel meer weg heeft van een sandbox-game.



    De missies met een open einde in Sniper Ghost Warrior Contracts zorgen voor een grote herspeelbaarheid. Ook het gloednieuwe Dynamic Reticle System biedt het meest realistische en intense sluipschieten in een ervaring die strategisch denken aanmoedigt en die je door het ruige terrein van Siberië voert om je doelwitten uit de weg te ruimen.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sniper Ghost Warrior Contracts

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Sniper Ghost Warrior Contracts

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief