Instant Gaming EU
 
 

Lords of the Fallen

 • PC
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Het legendarische actie-rollenspel van Deck13 en CI Games heeft eindelijk een vervolg. The Lords of the Fallen speelt zich af duizend jaar na de gebeurtenissen in het originele spel. De demonengod Adyr staat op het punt terug te keren uit de dood, en de wereld wordt opnieuw bedreigd. Als een van de Dark Crusaders moet je de rijken van de levenden en de doden verkennen in een zoektocht om de kwaadaardige godheid ervan te weerhouden zijn wraak op te eisen.  The Lords of the Fallen is een nieuwe kijk op de iconische franchise waarin je het opneemt tegen talloze vijanden in uitdagende gevechten. Met meer dan 100 wapens en een verscheidenheid aan spreuken om uit te kiezen, heb je een breed arsenaal om te vechten tegen de nachtmerrieachtige vijanden die het rijk van de dood bevolken. Kies je favoriete wapens en beheers ze in gevechten als je verder wilt komen. Kies een van de negen beschikbare klassen in het spel en creëer je eigen speelstijl. Verbeter je gevechtscapaciteiten naarmate je verder komt in het verhaal om het op te nemen tegen steeds uitdagender vijanden. The Lords of the Fallen bevat een souls-like gevechtssysteem en je zult het in tactische gevechten moeten opnemen tegen behoorlijk moeilijke tegenstanders. Een goede strategie bedenken en deze feilloos uitvoeren is de sleutel tot je overleving.  In The Lords of the Fallen kun je met je mysterieuze lantaarn van de ene naar de andere wereld gaan, en als je sterft in de wereld van de levenden, kom je terecht in de wereld van de doden. Je krijgt een tweede kans als je dapper genoeg bent om de nachtmerrieachtige gedrochten die de onderwereld bevolken te verslaan. Als je hulp nodig hebt, kun je een andere speler uitnodigen om je te vergezellen in dit epische avontuur, maar wees gewaarschuwd: jouw rijk is verbonden met vele andere en je kunt worden binnengevallen door niet-zo-vriendelijke spelers.  The Lords of the Fallen brengt alle spanning, snelle gevechten en prachtige graphics terug die van zijn voorganger een legende maakten, met tal van nieuwigheden die de gameplay naar een nieuw niveau van immersie tillen.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Lords of the Fallen

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  • Dark crusader startklasse
  • Donkere kruisvaarder harnas & wapenset
  • 100 pagina's digitaal kunstboek
  • Digitale soundtrack
  • 3D model viewer
  • Exclusieve bronzen, zilveren en gouden pantsertincten, gebruikt om elk draagbaar pantser in het Spel een andere kleur te geven
  • 3 x XP-items - gebruikt om xp te boosten
  • 5 x MP-items - worden gebruikt om mana aan te vullen
  • 5 x HP-items - worden gebruikt om gezondheid aan te vullen

  Opmerkingen over Lords of the Fallen

  Yevson
  Yevson
  18 okt. 2023 08:33on dlcompare.es
  Lords of the Fallen es un juego que intenta ofrecer una experiencia soulslike con algunas ideas originales, como el mundo dual, la lámpara mágica y el diseño artístico. Sin embargo, también tiene sus fallos, como una sección técnica irregular, unos combates poco pulidos y unos jefes demasiado fáciles. En general, es un juego entretenido y recomendable para los fans del género, pero no llega a alcanzar el nivel de calidad de otros referentes como Dark Souls o NiOh. Mi nota sería un 7 sobre 10.
  Lords of the Fallen is een spel dat een soulachtige ervaring probeert te bieden met een aantal originele ideeën, zoals de dubbele wereld, de magische lamp en het art design. Het heeft echter ook zijn gebreken, zoals een ongelijk technisch gedeelte, ongepolijste gevechten en te makkelijke eindbazen. Over het geheel genomen is het een vermakelijke game die aan te raden is voor fans van het genre, maar het haalt niet het kwaliteitsniveau van andere benchmarks zoals Dark Souls of NiOh. Mijn cijfer zou een 7 uit 10 zijn.
  Absamo
  Absamo
  17 okt. 2023 08:19on dlcompare.com
  Honestly.. this looks like a good entry level into the souls like genre for new players, from what I've seen so far, you can cheese your way the entire time. I'm on the fence with this one.
  Eerlijk gezegd ziet dit eruit als een goed instapniveau in het souls-achtige genre voor nieuwe spelers, van wat ik tot nu toe heb gezien kun je de hele tijd kaas van je brood eten. Ik ben nog niet helemaal zeker van deze game.
  Jaiper13
  Jaiper13
  17 okt. 2023 04:49on dlcompare.es
  En mi opinión, Lords of the Fallen es un juego desafiante y emocionante. Me gusta la atmósfera oscura y la ambientación del juego, así como los desafiantes combates contra los jefes. Los gráficos y el diseño de los personajes también son impresionantes. Sin embargo, algunas personas pueden encontrar el juego demasiado difícil, ya que requiere habilidades tácticas y paciencia para superar los desafíos. Además, la historia puede no ser tan profunda como en otros juegos de rol.
  Naar mijn mening is Lords of the Fallen een uitdagend en spannend spel. Ik hou van de duistere sfeer en de setting van het spel, evenals de uitdagende eindbaasgevechten, de graphics en het karakterontwerp zijn ook indrukwekkend. De graphics en het karakterontwerp zijn ook indrukwekkend. Sommige mensen zullen het spel echter te moeilijk vinden, omdat het tactische vaardigheden en geduld vereist om de uitdagingen te overwinnen. Ook is het verhaal misschien niet zo diepgaand als in andere RPG's.
  Angry by default
  Angry by default
  17 okt. 2023 00:28on dlcompare.com
  good souls game to play if u have run out of souls game nothing new compared to other souls games also a couple of bugs, for example getting stuck in the swamp where u spawn at the start of the game and having to make a new char to get unstuck but ANYWAY, as long as u get it running its a solid 8, feels good
  goed souls spel om te spelen als je geen souls spel meer hebt niets nieuws vergeleken met andere souls spellen ook een paar bugs, bijvoorbeeld vast komen te zitten in het moeras waar je spawn aan het begin van het spel en het moeten maken van een nieuw char om los te komen, maar hoe dan ook, zolang je het aan de gang krijgt is het een solide 8, voelt goed.
  noar
  noar
  16 okt. 2023 23:48on dlcompare.fr
  Le jeu en lui-même en terme d'univers et de concepts a l'air très intéressant mais il a subit un "review bombing" alors qu'il est très mal optimisé en terme de performances et en terme d'équilibrage. La courbe de difficulté est très male gérée et la caméra complètement aux fraises.... A voir si le jeu est mis à jour....
  Het spel zelf ziet er qua universum en concepten erg interessant uit, maar het is gebombardeerd met recensies en is erg slecht geoptimaliseerd qua prestaties en balans. De moeilijkheidscurve is slecht beheerd en de camera is volledig uit balans.... Afwachten of het spel wordt bijgewerkt....
  Reign
  Reign
  16 okt. 2023 20:40on dlcompare.fr
  Un jeu qui est franchement pas opti, dont le multi est aussi douteux que ceux des Souls (on aime ou on aime pas, je vous laisse deviner dans quelle catégorie je me range). Faire de la coop sans pouvoir progresser si l'on est pas l'host, c'est franchement naze. Ou alors, on évite d'en faire son fer de lance de communication.
  Het is een spel dat eerlijk gezegd niet opti, en de multiplayer is net zo dubieus als Souls (of je het leuk vindt of niet, ik laat je raden in welke categorie ik val). Coöp spelen zonder dat je voortgang kunt boeken als je niet de gastheer bent, is gewoon onzin. Of misschien moet je het niet als communicatiespeerpunt gebruiken.
  Crédit Mutuelle
  Crédit Mutuelle
  16 okt. 2023 20:05on dlcompare.fr
  La conception de la carte et celle des points de feu de camp sont déraisonnables, il y a une sérieuse accumulation de monstres, une mauvaise optimisation et de nombreux bugs. J'espère que les créateurs pourront les corriger via des mises à jour ultérieures.
  Het kaartontwerp en de kampvuurpunten zijn onredelijk, er is een serieuze opeenhoping van monsters, slechte optimalisatie en talloze bugs. Ik hoop dat de makers ze in toekomstige updates kunnen oplossen.
  RaBlack
  RaBlack
  16 okt. 2023 17:41on dlcompare.com
  This game is a must have. Graphics are awsome, sound and music is awsome and Gameplay is so good it can be. I have the old one but this LOTF one is something like ten times better... 5/5 Stars
  Dit spel is een must have. De graphics zijn geweldig, het geluid en de muziek zijn geweldig en de gameplay is zo goed dat het kan. Ik heb de oude, maar deze LOTF is tien keer beter... 5/5 sterren
  ACalibre
  ACalibre
  16 okt. 2023 17:40on dlcompare.es
  Así es como debería ser el desarrollo de juegos desde su núcleo, haces un primer juego de Lords of the Fallen y la gente lo disfruta, pero se jugó muy mal, no fue nada bueno. Pero aprendieron de ello y decidieron, intentémoslo de nuevo. Pero no hacer el mismo juego, aprender de sus errores y construir un nuevo juego en un nuevo motor desde cero. Aprende de otros títulos y lanza un buen juego divertido que les encante a los fanáticos. Buenos desarrolladores de trabajo.
  Dat is hoe spelontwikkeling in de kern zou moeten zijn, je maakt een eerste Lords of the Fallen-spel en mensen genieten ervan, maar het speelde heel slecht, het was helemaal niet goed. Maar ze hebben ervan geleerd en besloten om het nog een keer te proberen. Maar niet hetzelfde spel maken, leren van hun fouten en een nieuw spel bouwen op een nieuwe engine vanaf nul. Leer van andere titels en breng een leuk spel uit waar fans van zullen houden. Goede ontwikkelaars werken.
  FisheyePlacebo
  FisheyePlacebo
  16 okt. 2023 17:30on dlcompare.fr
  Je l'attendais celui-là, depuis sa première version qui bien que bourrée de défauts avait quelques bonnes idées. Son reboot (Lords of the Fallen) a l'air bien plus poussif et fignolé ce qui est forcément une bonne chose, les retours négatifs concernant surtout des problèmes techniques donc réglables sur la longue !
  Ik heb op deze gewacht sinds de eerste versie, die vol gebreken zat maar een paar goede ideeën had. De reboot (Lords of the Fallen) ziet er een stuk gepolijster en gepolijster uit, wat een goede zaak moet zijn, want de negatieve feedback gaat voornamelijk over technische problemen waar in de loop der tijd wel iets aan gedaan kan worden!
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : CI Games
  • Ontwikkelaar : HEXWORKS
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 oktober 2023
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64-bit)
   • CPU : Core i5 8400 / Ryzen 5 2600
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 1060 / Radeon RX 590
   • Opslagruimte : 45 GB
   • Aanbevolen
   • CPU : Core i7 8700 / Ryzen 5 3600
   • RAM : 16 GB
   • GPU : GeForce RTX 2080 / Radeon RX 6700
   • Opslagruimte : 45 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18ESRB M
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief