Instant Gaming EU
 
 

Enemy Front

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Enemy Front is een first-person shooter die zich afspeelt in het door de nazi's bezette Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kruip in de huid van een Amerikaanse journalist, Robert Hawkins, terwijl hij zich aansluit bij het Franse verzet om terug te vechten tegen de tirannie van het Derde Rijk.



    Verken enorme levels die geïnspireerd zijn op echte veldslagen en locaties en schakel vijanden uit met authentieke wapens zoals het M1 Garand-geweer en het Thompson-machinegeweer. Voer stealth-tactieken uit om je onopgemerkt door vijandige gebieden te verplaatsen of pak ze frontaal aan met een volledig arsenaal aan vuurkracht. Maak gebruik van de vernietigbare elementen in de omgeving om een voorsprong op je vijanden te krijgen en zorg ervoor dat je een goede voorraad munitie hebt.



    Speel beloningen vrij bij het voltooien van missies, zoals bonussen voor kills, nauwkeurigheid, snelheid en meer. Dankzij de realistische beelden en het meeslepende verhaal zal Enemy Front fans van first-person shooters urenlang intense spanning bezorgen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Enemy Front

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Enemy Front

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief