Instant Gaming EU
 
 

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verdeel de dood van verre inSniper Ghost Warrior Contracts 2. Je bent Raven, vermaard sluipschutter en een soldaat van fortuin, bekend om het volbrengen van zelfs schijnbaar onmogelijke opdrachten. Nu heb je de moeilijkste tot nu toe op je genomen: je bent in een niemandsland tussen twee landen in het Midden-Oosten gestapt om een misdaadsyndicaat neer te halen. Je neemt het op tegen de ergste misdadigers van het land, maar zij nemen het op tegen een spook.



    Een nieuw niveau van uitdaging. Vecht van dichtbij of sluip van veraf. Voor het eerst in deze serie kunnen doelwitten zich tot op 1.000 meter afstand bevinden. Je moet je vaardigheden op hun scherpst hebben om de opdracht te voltooien.



    Sluipen, doden, verdwijnen. Je bent maar één man tegen een leger. Je moet vaardigheid, tactiek en stealth toepassen om te leven om nog een dag te vechten.



    Ga de klus aan. Voer 21 verschillende opdrachten uit die zich afspelen in 5 wartorn zones in het Midden-Oosten.



    Stippel de scène uit. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 heeft verbeterde graphics en FPS en een verbeterde spel-engine, waardoor spelers een levensechte omgeving en realistische vijanden krijgen. Schakel een doelwit van een afstand uit en je wordt getrakteerd op een grafische dood via bulletcam.



    Kies je wapens. Kies je camouflage. De jacht is geopend. Zorg ervoor dat jij het laatste bent wat ze nooit zullen zien.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sniper Ghost Warrior Contracts 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Sniper Ghost Warrior Contracts 2

    BaihuClaw
    BaihuClaw
    20 jan. 2022 08:58on dlcompare.com
    Controlling the Sniper is not easy. If you play with a light mouse, you may have difficulty. If you can't kill the enemies with one shot or if the alarm goes off, you have a chance to be caught easily.
    Het besturen van de Sniper is niet gemakkelijk. Als je met een lichte muis speelt, kun je moeilijkheden ondervinden. Als je de vijanden niet met één schot kunt doden of als het alarm afgaat, heb je kans dat je makkelijk gepakt wordt.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief