Eneba COM
 
 

Super Dragon Ball Heroes World Mission

  • PC
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Super Dragon Ball Heroes: World Mission is een update van het vorige trading card arcade spel gebaseerd op de Dragon Ball franchise. Deze update heeft de fan enthousiast weten te krijgen met betere graphics en veel toegankelijkere personages. Ook al is het een Switch port van Dragon Ball Heroes, deze krijgt een eigen verhaalmodus en verschillende personages. Super Dragon Ball Heroes: World Mission zal een nieuwe dageraad zien als het een westerse release krijgt en daarmee het eerste debuut van de Dragon Ball Heroes franchise buiten Japan markeert na acht jaar.



    In deze update zijn drieëntwintig super-type personages opgenomen. Ze kunnen de tegenstander niet aanvallen zoals de speelbare personages, maar ze zijn nuttig in de strijd door verschillende soorten ondersteuning te bieden, afhankelijk van hun vaardigheden. Er zijn ook nieuwe spelersavatars bijgekomen die je kunt gebruiken. Er zijn Akina, Base, Class-up, Super Class-up, God Class-up, en Super God Class-up. Saiyan's zullen de mogelijkheid hebben om andere race vormen te gebruiken elke keer als ze een update krijgen.



    Super Dragon Ball Heroes: World Mission wordt ontwikkeld en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment en is ingesteld op een release op 4 april 2019. Het zal de kaarten en personages uit de eerste acht Super Dragon Ball Heroes games en de eerste twee versies van de Universe Mission bevatten.



    Game Story



    Het verhaal gaat over een jongen genaamd Beat die de grootste fan is van Super Dragon Ball Heroes. Hij is zo gek van het spel dat hij Hero town bezoekt en in het Dragon Ball Heroes Tournament stapt. Hij ontmoet zijn favoriete helden en doet mee aan het toernooi. De Grote Saiyanman 3 erkent dat zijn kwaliteiten het lot van de wereld voor altijd zullen veranderen.

    Volg zijn reis en onthul zijn ware kracht in Super Dragon Ball Heroes: World Mission.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Super Dragon Ball Heroes World Mission

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Super Dragon Ball Heroes World Mission

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief