Instant Gaming EU
 
 

Dragon Ball The Breakers

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel als een Raider of een Survivor om de verbrijzelde tijdlijn te vernietigen of te genezen in Dragon Ball The Breakers. Voor het eerst heeft de Dragon Ball franchise een 7 vs. 1 asymmetrische actie-survival game. Speel als een van de zeven Survivors of als de Raider die ze allemaal probeert op te jagen!



    De actie vindt plaats in een aparte dimensie. Als Survivor speel je een normaal persoon, zoals de burgers in de Dragon Ball anime. Je hoofddoel is om de Super Time Machine te repareren en te gebruiken om deze gebroken tijdlijn te herstellen. Om dit te doen, moet je eerst op zoek gaan naar een van de 6 Power Keys die in de kaart verborgen zijn en ze naar een specifieke locatie brengen om het Startup System op te roepen. Eenmaal opgeroepen moet je het beschermen totdat het geactiveerd wordt. Als je daarin slaagt, verschijnt de Super Time Machine en kun je die gebruiken om te ontsnappen.



    Als Raider is het je doel om de Survivors uit te roeien of de tijdmachines te vernietigen die ze kunnen gebruiken om te ontsnappen. Vergeet niet dat als je erin slaagt de activering van het Startup System te voorkomen door het te vernietigen, er verschillende bakens zullen verschijnen, en de overlevenden kunnen deze nog steeds gebruiken om de Escape Time Machines op te roepen en te voorkomen dat ze het slachtoffer worden van jouw woede. Je kunt spelen als een van de superkrachtige Dragon Ball-schurken: Cell, Frieza of Buu. Je begint in een zwakke basisvorm, overvalt dan een overlevende en absorbeert zijn energie om een hogere vorm aan te nemen. Doe dit vaak genoeg en je bent bijna niet meer te stoppen!



    Er zijn meerdere wegen naar de overwinning van beide kanten. Overlevenden kunnen voertuigen gebruiken om zich te verplaatsen en voorwerpen om de Raider te beschadigen of in ieder geval af te leiden. Ze kunnen Change Power-items verzamelen om in een Dragonball Z-held te veranderen en de Raider voor een beperkte periode op de huid te zitten. Je kunt zelfs de legendarische Dragon Balls verzamelen en extra krachten wensen.



    Maar de Raider kan de Dragon Balls ook stelen en voor zichzelf gebruiken, waardoor ze nog sterker worden. Dit maakt Dragon Ball The Breakers tot een strategisch kat-en-muisspel waarbij één enkele fout tot je ondergang kan leiden. Aan welke kant sta jij?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dragon Ball The Breakers

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Dragon Ball The Breakers

    Jiska
    Jiska
    5 okt. 2022 14:44
    Looks like a intresting game. to bad it won't have a real story line behind it though. But what can you expect from a multi player combat game. From what i've seen it could be a hit
    6349fb3250b5e@jesjedo28469
    6349fb3250b5e@jesjedo28469
    15 okt. 2022 02:17on dlcompare.fr
    jeu interessant avec un principe simple a comprendre, faisant pensée simplement a un Dead By Daylight dans le monde de dragon ball dans le systeme il est ameliorer avec un gameplay ameliorer
    Interessant spel met een eenvoudig te begrijpen principe, simpelweg denkend aan Dead By Daylight in de wereld van dragon ball in het systeem is het verbeterd met een verbeterde gameplay.
    Sarge T.
    Sarge T.
    14 okt. 2022 23:12on dlcompare.com
    I love the Dragon Ball series in general, but I'm not sure if this one will succeed. It seems like an indie style game that's skinned with the Dragon Ball theme... Seems like reviewers don't like it either - and what's even worse is the microtransactions apparently. Not good.
    Ik hou van de Dragon Ball serie in het algemeen, maar ik weet niet zeker of deze zal slagen. Het lijkt een indie-stijl spel dat is gevild met het Dragon Ball thema... Het lijkt erop dat recensenten het ook niet leuk vinden - en wat nog erger is, zijn de microtransacties blijkbaar. Niet goed.
    6349ce778d59b@patulaccitv
    6349ce778d59b@patulaccitv
    14 okt. 2022 23:05on dlcompare.fr
    Niveau graphisme on a vu mieux, en revanche la prise en main est geniale, je recommande !
    De graphics hadden beter gekund, maar de besturing is geweldig, ik raad het aan!
    Ikafab
    Ikafab
    14 okt. 2022 13:55on dlcompare.fr
    J'ai pas vraiment accroché aux opus précédents, du moins ceux de la franchise, mais j'avoue que celui-là a un goût de nouveau qui donne envie de continuer l'histoire :) Après les avis dépendent des goûts de chacun, je dirais qu'essayer c'est l'adopter... ou non :D
    Ik hield niet echt van de vorige afleveringen, althans die in de franchise, maar ik moet toegeven dat deze een nieuwe smaak heeft waardoor je het verhaal wilt voortzetten :) Tenslotte hangen meningen af van ieders smaak, ik zou zeggen: proberen is goedkeuren... of niet :D
    Martaa
    Martaa
    13 okt. 2022 14:40on dlcompare.com
    For some reason Dragon Ball games have a special thing all around them, the characters are fun, the story is good and it just reminds you watching the series. Another good title for fans of Dragon Ball.
    Om een of andere reden hebben Dragon Ball games iets speciaals om zich heen, de personages zijn leuk, het verhaal is goed en het doet je gewoon denken aan het kijken naar de serie. Nog een goede titel voor fans van Dragon Ball.
    Sir_Magnetron
    Sir_Magnetron
    12 okt. 2022 00:06on dlcompare.com
    For some reason Dragon Ball games have a special thing all around them, the characters are fun, the story is good and it just reminds you watching the series. Another good title for fans of Dragon Ball.
    Om een of andere reden hebben Dragon Ball games iets speciaals om zich heen, de personages zijn leuk, het verhaal is goed en het doet je gewoon denken aan het kijken naar de serie. Nog een goede titel voor fans van Dragon Ball.
    Arkowo
    Arkowo
    11 okt. 2022 12:39on dlcompare.fr
    jeu fort intéressant avec un style graphique bien DB , le concept en lui meme est bien et devrait ravir les fans de l'univers
    zeer interessant spel met een goede DB grafische stijl, het concept zelf is goed en moet de fans van het universum verrukken
    Kira_Gaming
    Kira_Gaming
    7 okt. 2022 16:00on dlcompare.fr
    du dbd dragon ball le concept est recyclé et d'après ce que j'en ai vu les "méchants" sont cheaté comparé aux "gentils"
    van dbd dragon ball is het concept gerecycled en van wat ik heb gezien zijn de "slechteriken" bedrogen in vergelijking met de "goeden".
    Roualala
    Roualala
    5 okt. 2022 15:24on dlcompare.fr
    Je suis sceptique par rapport a ce jeu, j'espere que les mises a jour regleront les nombreux ''blancs'' qu'il comprends. Il reste un jeu dragon ball qui fais vibrer mon petit coeur nostalgique.
    Ik ben sceptisch over dit spel, ik hoop dat de updates de vele "blanks" die het bevat zullen verhelpen. Het blijft een Drakenbal spel dat mijn kleine nostalgische hart doet trillen.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Dragon Ball The Breakers
    • Categorieën : Actie , Survival
    • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
    • Ontwikkelaar : Dimps
    • Modus : Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 14 oktober 2022
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 64-bit
      • CPU : Intel Core i5-6400 or AMD Ryzen 3 3100
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 770 or Radeon R9 380X
      • Opslagruimte : 10 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Intel Core i5-7600 or AMD Ryzen 5 3600
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 1050 Ti or Radeon RX 570
      • Opslagruimte : 10 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB E10
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief