Instant Gaming EU
 
 

Star Trek: Infinite

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Star Trek: Infinite is het nieuwste deel in de langlopende en geliefde Star Trek-franchise. In deze 4X-strategiegame bestuur je een van de vele facties in het Star Trek-universum. Kies uit de United Federation of Planets, Klingon Empire, Romulan Star Empire of Cardassian Union en leid je volk naar de overwinning in een epische campagne. Elke factie heeft zijn eigen sterktes, zwaktes en gameplaystijl, allemaal geïnspireerd door de populaire sci-fi franchise.



    Begin aan een nooit eerder vertoond episch verhaal met verschillende facties, variërend van Klingons tot Romulanen, elk met hun eigen agenda. Neem belangrijke beslissingen, of het nu gaat om diplomatieke onderhandelingen of oorlog voeren, met verschillende uitkomsten in een levend universum vol intriges, gevaar en beloning!



    Star Trek: Infinite is gebouwd met de basissystemen van Stellaris als basis, maar de ontwikkelaars hebben ze aangepast en verbeterd om een spannende 4X-ervaring te leveren waarin je je factie leidt en ontwikkelt terwijl je het heelal verkent en de confrontatie aangaat met anderen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Star Trek Infinite

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Star Trek: Infinite

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief