Call of Duty: Modern Warfare
You are here
We also support
 
 
 
 

Koop Call of Duty: Modern Warfare

 • Koop jouw Call of Duty: Modern Warfare CD-Key.
 • Koop jouw Call of Duty: Modern Warfare CD-Key.
 • Koop jouw Call of Duty: Modern Warfare CD-Key.
Maak een prijswaarschuwing aan voor Call of Duty: Modern Warfare

Topwinkels DLcompare topverkoper

Call of Duty: Modern Warfare gaat terug naar de roots van de serie. Vergeet de zombies. Vergeet de WOII gevechten. Vergeet de jetpacks, exo launchers en al het andere toekomstige wapentuig. Het spel speelt zich af in een realistische en moderne omgeving met gebeurtenissen die "uit de krantenkoppen lijken te zijn gerukt", terwijl ook bekende personages uit eerdere delen van de serie, zoals Captain John Price, terugkeren. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de franchise zal Call of Duty: Modern Warfare cross-platform multiplayer ondersteunen. Crossplay is volledig opt-in. Als je het inschakelt, moet je een Call of Duty-account koppelen om een platform-agnostische vriendenlijst te vormen, vergelijkbaar met de Epic-vriendenlijsten in Fortnite. Crossplay wordt ondersteund in alle multiplayermodi, behalve Ranked en competitieve toernooien.Activision heeft ook bevestigd dat de traditionele season pass van de franchise is geschrapt, waardoor het bedrijf gratis post-launch content aan alle spelers kan uitdelen. Killstreak-beloningen keren ook terug in Call of Duty: Modern Warfare. Beloningen voor ononderbroken moordpartijen zijn er in de vorm van een verzorgingspakket met juggernaut-aanvalsuitrusting, een bemande infanterie-aanvaltank met een .50 cal-machinegeweer en een vliegtuig dat het slagveld besproeit met witte fosfor om vijanden te verblinden en verbranden.Er zijn tot nu toe zes Modern Warfare speltypen opgenomen: Team Deathmatch, Domination, Headquarters, Cyber Attack, Realism, en Gunfight. Daarnaast zijn er vier nieuwe maps toegevoegd: Azhir Cave, Hackney Yard, Grazna Raid, en Gun Runner. Het spel introduceert het speltype 2v2 Gunfight, waarin twee teams van twee personen met een willekeurige opstelling het tegen elkaar opnemen op zeer kleine maps. De maps zijn zo klein dat er van je verwacht wordt dat je elkaar binnen 40 seconden doodt. Er is geen reviving of genezing in Gunfight. Als geen van beide teams slaagt, verschijnt er een vlag en moet één team deze drie seconden verdedigen om de ronde te winnen. Het eerste team dat 6 seconden heeft, wint de wedstrijd. Er komt ook een multiplayer, een singleplayer-campagne en de terugkeer van het speltype Specs Ops co-op.Een nieuw systeem genaamd "gunsmithing" stelt je in staat om zowel Primary als Secondary wapens aan te passen aan het type vuurkracht dat je wilt voor de multiplayer game mode, maar het zal je dwingen om te kiezen welke upgrades je het meest waardeert. Je zult slechts vijf upgrades kunnen toepassen op elk wapen, ook al zijn er meer onderdelen mogelijk om aan te passen.

Lees verder

Beste prijzen voor CoD Modern Warfare

Opmerkingen over Call of Duty: Modern Warfare

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

haider
14 nov. 2020 10:45 on dlcompare.com
ined the gaam
ined de gaam
dylan merlo
15 sep. 2020 01:19 on dlcompare.fr
excellent c est le meilleur site je voulais modern warfare pas cher bah se site et le meilleur
Uitstekend. Het is de beste site ik wilde moderne oorlogsvoering goedkoop bah deze site en de beste
Fra
18 mei 2020 22:31 on dlcompare.it
C'è la lingua italiana?
Is er Italiaans?
top
11 mei 2020 14:14 on dlcompare.com
genial ce jeu
genial ce jeu
Sohaby
6 mei 2020 18:08 on dlcompare.fr
Voilà que je m'inscris et je ne sais pas ce qu'est cette histoire de DLCoins mais vu que je tombes ici en recherchant une bonne affaire pour ce COD... :D
Hier ben ik me aan het aanmelden en ik weet niet wat dit DLCoins ding is, maar aangezien ik hier ben gestruikeld op zoek naar een goede deal voor deze COD... :D
Bronixo
10 apr. 2020 20:15 on dlcompare.com
Très bon jeu avec de très bons graphismes
Zeer goed spel met zeer goede graphics
Evilneo42
28 mrt. 2020 09:54 on dlcompare.fr
Je tente ma chance pour ce jeu et le nouveau mode BR est terrible franchement du bon travail continuer comme ça
Ik probeer mijn geluk met dit spel en de nieuwe BR-modus is geweldig, echt goed werk, houd het omhoog
yalld1e
18 feb. 2020 16:28 on dlcompare.ru
Good website!
Goede website!
Lagedor
25 nov. 2019 21:27 on dlcompare.fr
Contrairement aux autres, je n'ai nulle besoin de participer pour gagner quoi que ce soit. Il fait déjà parti de mon panier de Noel étant possesseur d'un Sli asus 2080 ti . Franchement , je suis déçu de ce reboot de la première franchise . Certes, les graphismes sont beaux ,mais l'histoire a un gout de déjà vu. J'ai la sensation de refaire un bon en arrière de 6 ans. J'ai pris plus de plaisir à jouer à Ghost Recon Breakpoint.
In tegenstelling tot anderen, hoef ik niet mee te doen om iets te winnen. Het maakt al deel uit van mijn kerstmandje aangezien ik een Sli asus 2080 ti bezit. Ik ben teleurgesteld in deze reboot van de eerste franchise. De graphics zijn prachtig, maar het verhaal heeft iets weg van een déjà vu. Ik voel me alsof ik 6 jaar terug ga. Ik had meer plezier met het spelen van Ghost Recon Breakpoint.
Galih Bangkit N
20 nov. 2019 12:35 on dlcompare.com
I want to play this game if i have a good PC
Ik wil dit spel spelen als ik een goede PC heb.

Gebruikersbeoordeling

Gemiddelde : 4.1/5 (429 stemmen)
Reward event Saints Row
 • Technische informatie

 • Officiële website : CoD Modern Warfare
 • Categorieën : Action , FPS
 • Uitgever : Activision
 • Ontwikkelaar : Infinity Ward
 • Modus : Solo , Multiplayer , Co-op
 • Verschijningsdatum : 25 okt. 2019
 • Systeemvereisten
 • Leeftijdsclassificatie
 • PEGI 18 ESRB M
 • Use your PS4 Call of Duty: Modern Warfare game code on the Playstation Network

 • Use your Xbox Series X Call of Duty: Modern Warfare game code on the Xbox Live

Meer informatie
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief