Instant Gaming EU
 
 

Call of Duty: Modern Warfare

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Call of Duty: Modern Warfare gaat terug naar de roots van de serie. Vergeet de zombies. Vergeet de WOII gevechten. Vergeet de jetpacks, exo launchers en al het andere toekomstige wapentuig. Het spel speelt zich af in een realistische en moderne omgeving met gebeurtenissen die "uit de krantenkoppen lijken te zijn gerukt", terwijl ook bekende personages uit eerdere delen van de serie, zoals Captain John Price, terugkeren. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de franchise zal Call of Duty: Modern Warfare cross-platform multiplayer ondersteunen. Crossplay is volledig opt-in. Als je het inschakelt, moet je een Call of Duty-account koppelen om een platform-agnostische vriendenlijst te vormen, vergelijkbaar met de Epic-vriendenlijsten in Fortnite. Crossplay wordt ondersteund in alle multiplayermodi, behalve Ranked en competitieve toernooien.



    Activision heeft ook bevestigd dat de traditionele season pass van de franchise is geschrapt, waardoor het bedrijf gratis post-launch content aan alle spelers kan uitdelen. Killstreak-beloningen keren ook terug in Call of Duty: Modern Warfare. Beloningen voor ononderbroken moordpartijen zijn er in de vorm van een verzorgingspakket met juggernaut-aanvalsuitrusting, een bemande infanterie-aanvaltank met een .50 cal-machinegeweer en een vliegtuig dat het slagveld besproeit met witte fosfor om vijanden te verblinden en verbranden.



    Er zijn tot nu toe zes Modern Warfare speltypen opgenomen: Team Deathmatch, Domination, Headquarters, Cyber Attack, Realism, en Gunfight. Daarnaast zijn er vier nieuwe maps toegevoegd: Azhir Cave, Hackney Yard, Grazna Raid, en Gun Runner. Het spel introduceert het speltype 2v2 Gunfight, waarin twee teams van twee personen met een willekeurige opstelling het tegen elkaar opnemen op zeer kleine maps. De maps zijn zo klein dat er van je verwacht wordt dat je elkaar binnen 40 seconden doodt. Er is geen reviving of genezing in Gunfight. Als geen van beide teams slaagt, verschijnt er een vlag en moet één team deze drie seconden verdedigen om de ronde te winnen. Het eerste team dat 6 seconden heeft, wint de wedstrijd. Er komt ook een multiplayer, een singleplayer-campagne en de terugkeer van het speltype Specs Ops co-op.



    Een nieuw systeem genaamd "gunsmithing" stelt je in staat om zowel Primary als Secondary wapens aan te passen aan het type vuurkracht dat je wilt voor de multiplayer game mode, maar het zal je dwingen om te kiezen welke upgrades je het meest waardeert. Je zult slechts vijf upgrades kunnen toepassen op elk wapen, ook al zijn er meer onderdelen mogelijk om aan te passen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor CoD Modern Warfare

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Call of Duty: Modern Warfare

    Lagedor
    Lagedor
    25 nov. 2019 21:27on dlcompare.fr
    Contrairement aux autres, je n'ai nulle besoin de participer pour gagner quoi que ce soit. Il fait déjà parti de mon panier de Noel étant possesseur d'un Sli asus 2080 ti . Franchement , je suis déçu de ce reboot de la première franchise . Certes, les graphismes sont beaux ,mais l'histoire a un gout de déjà vu. J'ai la sensation de refaire un bon en arrière de 6 ans. J'ai pris plus de plaisir à jouer à Ghost Recon Breakpoint.
    In tegenstelling tot anderen, hoef ik niet mee te doen om iets te winnen. Het maakt al deel uit van mijn kerstmandje aangezien ik een Sli asus 2080 ti bezit. Ik ben teleurgesteld in deze reboot van de eerste franchise. De graphics zijn prachtig, maar het verhaal heeft iets weg van een déjà vu. Ik voel me alsof ik 6 jaar terug ga. Ik had meer plezier met het spelen van Ghost Recon Breakpoint.
    seaf
    seaf
    18 nov. 2019 19:50on dlcompare.fr
    Hi ! Après avoir lu le fait d'avoir l'opportunité de pouvoir obtenir un jeu au choix en y déposant un commentaire, je me décide à poster ce commentaire sous cette bonne franchise qui a l'air d'enfin avoir pris des bonnes décisions pour nous fournir un jeu très qualitatif ! N'ayant pas touché à un COD depuis BO2 il serait vraiment pour moi une excellente expérience de reprendre en main cette licence, d'autant plus que je pourrais en profiter pleinement avec la technologie du RTX !
    Hoi! Na gelezen te hebben over de mogelijkheid om een spel naar keuze te krijgen door een commentaar te plaatsen, besloot ik dit commentaar te plaatsen onder deze goede franchise die eindelijk goede beslissingen lijkt te hebben genomen om ons van een zeer kwalitatief spel te voorzien! Ik heb geen COD meer aangeraakt sinds BO2, het zou een geweldige ervaring voor me zijn om deze licentie weer te spelen, vooral omdat ik er ten volle van kan genieten met de RTX technologie!
    gone69
    gone69
    13 nov. 2019 18:12on dlcompare.fr
    bonjour j’espère jouer en mode solo le graphisme est pas mal un petite code pour ma nouvelle config de gamer CPU 8700k plus GPU 2070 msi :)
    Hallo Ik hoop te spelen in single player mode de graphics zijn niet slecht een beetje code voor mijn nieuwe gamer config CPU 8700k plus GPU 2070 msi :)
    Mathis
    Mathis
    9 nov. 2019 14:11on dlcompare.fr
    Bonjour!!! J'ai toujours aimé call of duty je les ai toujours acheté, mais manque de chance je suis dans un appartement et je n'est plus les moyens pour me faire plaisir donc si vous me faites gagner un code clé cela me ferai extrêmement plaisir Merci de votre compréhension, Bonne journée
    Hallo!!! Ik hield altijd van call of duty ik kocht ze altijd, maar gebrek aan geluk ik ben in een appartement en ik kan het me niet meer veroorloven om mezelf te trakteren dus als je me een sleutelcode laat winnen zou me dat enorm gelukkig maken Dank u voor uw begrip. Goedendag.
    Jean-Christophe
    Jean-Christophe
    3 nov. 2019 18:57on dlcompare.fr
    Hello jeunes gens, je souhaite avoir en ma possession ce jeu afin de me distraire lors de mes moments loisirs et, également pouvoir montrer dans le futur à mon enfant le COD qui a enfin changé le moteur graphique qui était tant utilisé depuis plusieurs siècles. Merci à l’écureuil dans mon jardin qui m'a informé de ce concours car sans lui je n'aurais jamais posté ce message. Merci également à dlcompare pour ces propositions de concours. Merci aussi aux personnes qui auront lu mon commentaire!
    Hallo jongelui, ik wil dit spel graag in mijn bezit hebben om mij in mijn vrije tijd af te leiden en ook om in de toekomst aan mijn kind de COD te kunnen laten zien die eindelijk de grafische motor heeft veranderd die sinds enkele eeuwen zo veel werd gebruikt. Met dank aan de eekhoorn in mijn tuin die me over deze wedstrijd heeft ingelicht, want zonder hem zou ik dit bericht nooit hebben geplaatst. Ook dank aan dlcompare voor deze wedstrijdvoorstellen. Ook dank aan de mensen die mijn commentaar hebben gelezen!
    Adricted
    Adricted
    10 nov. 2023 00:58on dlcompare.fr
    Assez déçu de cet opus pour ne pas dire dégoûté, car ils ont reboot l'âge d'or de Call of Duty en étant pas du tout à la hauteur de ceux-ci.
    Behoorlijk teleurgesteld in dit opus, om niet te zeggen walgend, want ze hebben de gouden eeuw van Call of Duty nieuw leven ingeblazen door het totaal niet waar te maken.
    tysroby
    tysroby
    9 nov. 2023 20:46on dlcompare.com
    Might be getting this when it's on sale, but for the campaign only.
    Ik ga deze misschien kopen als hij in de aanbieding is, maar alleen voor de campagne.
    ninik
    ninik
    8 nov. 2023 23:25on dlcompare.fr
    Je vais le relancer car j'y ai joué mais il y a longtemps !
    Ik ga het opnieuw spelen, want ik heb het lang geleden gespeeld!
    Awanasgheps
    Awanasgheps
    8 nov. 2023 23:24on dlcompare.it
    Un reboot un po sottotono ma decisamente un passo avanti dal punto di vista grafico. Un buon prodotto per chi vuole rivivere il titolo originale con grafica moderna ma anche per chi si approccia per la prima volta alla serie.
    Een ietwat ondermaatse reboot, maar zeker een stap vooruit qua graphics. Een goed product voor degenen die de originele titel willen herbeleven met moderne graphics, maar ook voor degenen die de serie voor het eerst benaderen.
    Lucyfer87
    Lucyfer87
    8 nov. 2023 16:18on dlcompare.fr
    Je pense que c'est un top jeu. j'adore les call of et celui en fait parti
    Ik vind het een topspel. Ik ben dol op call of games en dit is er een van.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : CoD Modern Warfare
    • Categorieën : Actie , First-Person Shooter
    • Uitgever : Activision
    • Ontwikkelaar : Infinity Ward
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 25 oktober 2019
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 18ESRB M
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief