Call of Duty: Modern Warfare
 
 

Koop Call of Duty: Modern Warfare

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Call of Duty: Modern Warfare gaat terug naar de roots van de serie. Vergeet de zombies. Vergeet de WOII gevechten. Vergeet de jetpacks, exo launchers en al het andere toekomstige wapentuig. Het spel speelt zich af in een realistische en moderne omgeving met gebeurtenissen die "uit de krantenkoppen lijken te zijn gerukt", terwijl ook bekende personages uit eerdere delen van de serie, zoals Captain John Price, terugkeren. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de franchise zal Call of Duty: Modern Warfare cross-platform multiplayer ondersteunen. Crossplay is volledig opt-in. Als je het inschakelt, moet je een Call of Duty-account koppelen om een platform-agnostische vriendenlijst te vormen, vergelijkbaar met de Epic-vriendenlijsten in Fortnite. Crossplay wordt ondersteund in alle multiplayermodi, behalve Ranked en competitieve toernooien.  Activision heeft ook bevestigd dat de traditionele season pass van de franchise is geschrapt, waardoor het bedrijf gratis post-launch content aan alle spelers kan uitdelen. Killstreak-beloningen keren ook terug in Call of Duty: Modern Warfare. Beloningen voor ononderbroken moordpartijen zijn er in de vorm van een verzorgingspakket met juggernaut-aanvalsuitrusting, een bemande infanterie-aanvaltank met een .50 cal-machinegeweer en een vliegtuig dat het slagveld besproeit met witte fosfor om vijanden te verblinden en verbranden.  Er zijn tot nu toe zes Modern Warfare speltypen opgenomen: Team Deathmatch, Domination, Headquarters, Cyber Attack, Realism, en Gunfight. Daarnaast zijn er vier nieuwe maps toegevoegd: Azhir Cave, Hackney Yard, Grazna Raid, en Gun Runner. Het spel introduceert het speltype 2v2 Gunfight, waarin twee teams van twee personen met een willekeurige opstelling het tegen elkaar opnemen op zeer kleine maps. De maps zijn zo klein dat er van je verwacht wordt dat je elkaar binnen 40 seconden doodt. Er is geen reviving of genezing in Gunfight. Als geen van beide teams slaagt, verschijnt er een vlag en moet één team deze drie seconden verdedigen om de ronde te winnen. Het eerste team dat 6 seconden heeft, wint de wedstrijd. Er komt ook een multiplayer, een singleplayer-campagne en de terugkeer van het speltype Specs Ops co-op.  Een nieuw systeem genaamd "gunsmithing" stelt je in staat om zowel Primary als Secondary wapens aan te passen aan het type vuurkracht dat je wilt voor de multiplayer game mode, maar het zal je dwingen om te kiezen welke upgrades je het meest waardeert. Je zult slechts vijf upgrades kunnen toepassen op elk wapen, ook al zijn er meer onderdelen mogelijk om aan te passen.

  Lees verder

  Beste prijzen voor CoD Modern Warfare

   Opmerkingen over Call of Duty: Modern Warfare

   Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

   antwoordanswering the message of

   500 karakters over

   Lagedor
   Lagedor
   25 nov. 2019 21:27on dlcompare.fr
   Contrairement aux autres, je n'ai nulle besoin de participer pour gagner quoi que ce soit. Il fait déjà parti de mon panier de Noel étant possesseur d'un Sli asus 2080 ti . Franchement , je suis déçu de ce reboot de la première franchise . Certes, les graphismes sont beaux ,mais l'histoire a un gout de déjà vu. J'ai la sensation de refaire un bon en arrière de 6 ans. J'ai pris plus de plaisir à jouer à Ghost Recon Breakpoint.
   In tegenstelling tot anderen, hoef ik niet mee te doen om iets te winnen. Het maakt al deel uit van mijn kerstmandje aangezien ik een Sli asus 2080 ti bezit. Ik ben teleurgesteld in deze reboot van de eerste franchise. De graphics zijn prachtig, maar het verhaal heeft iets weg van een déjà vu. Ik voel me alsof ik 6 jaar terug ga. Ik had meer plezier met het spelen van Ghost Recon Breakpoint.
   seaf
   seaf
   18 nov. 2019 19:50on dlcompare.fr
   Hi ! Après avoir lu le fait d'avoir l'opportunité de pouvoir obtenir un jeu au choix en y déposant un commentaire, je me décide à poster ce commentaire sous cette bonne franchise qui a l'air d'enfin avoir pris des bonnes décisions pour nous fournir un jeu très qualitatif ! N'ayant pas touché à un COD depuis BO2 il serait vraiment pour moi une excellente expérience de reprendre en main cette licence, d'autant plus que je pourrais en profiter pleinement avec la technologie du RTX !
   Hoi! Na gelezen te hebben over de mogelijkheid om een spel naar keuze te krijgen door een commentaar te plaatsen, besloot ik dit commentaar te plaatsen onder deze goede franchise die eindelijk goede beslissingen lijkt te hebben genomen om ons van een zeer kwalitatief spel te voorzien! Ik heb geen COD meer aangeraakt sinds BO2, het zou een geweldige ervaring voor me zijn om deze licentie weer te spelen, vooral omdat ik er ten volle van kan genieten met de RTX technologie!
   gone69
   gone69
   13 nov. 2019 18:12on dlcompare.fr
   bonjour j’espère jouer en mode solo le graphisme est pas mal un petite code pour ma nouvelle config de gamer CPU 8700k plus GPU 2070 msi :)
   Hallo Ik hoop te spelen in single player mode de graphics zijn niet slecht een beetje code voor mijn nieuwe gamer config CPU 8700k plus GPU 2070 msi :)
   Mathis
   Mathis
   9 nov. 2019 14:11on dlcompare.fr
   Bonjour!!! J'ai toujours aimé call of duty je les ai toujours acheté, mais manque de chance je suis dans un appartement et je n'est plus les moyens pour me faire plaisir donc si vous me faites gagner un code clé cela me ferai extrêmement plaisir Merci de votre compréhension, Bonne journée
   Hallo!!! Ik hield altijd van call of duty ik kocht ze altijd, maar gebrek aan geluk ik ben in een appartement en ik kan het me niet meer veroorloven om mezelf te trakteren dus als je me een sleutelcode laat winnen zou me dat enorm gelukkig maken Dank u voor uw begrip. Goedendag.
   Jean-Christophe
   Jean-Christophe
   3 nov. 2019 18:57on dlcompare.fr
   Hello jeunes gens, je souhaite avoir en ma possession ce jeu afin de me distraire lors de mes moments loisirs et, également pouvoir montrer dans le futur à mon enfant le COD qui a enfin changé le moteur graphique qui était tant utilisé depuis plusieurs siècles. Merci à l’écureuil dans mon jardin qui m'a informé de ce concours car sans lui je n'aurais jamais posté ce message. Merci également à dlcompare pour ces propositions de concours. Merci aussi aux personnes qui auront lu mon commentaire!
   Hallo jongelui, ik wil dit spel graag in mijn bezit hebben om mij in mijn vrije tijd af te leiden en ook om in de toekomst aan mijn kind de COD te kunnen laten zien die eindelijk de grafische motor heeft veranderd die sinds enkele eeuwen zo veel werd gebruikt. Met dank aan de eekhoorn in mijn tuin die me over deze wedstrijd heeft ingelicht, want zonder hem zou ik dit bericht nooit hebben geplaatst. Ook dank aan dlcompare voor deze wedstrijdvoorstellen. Ook dank aan de mensen die mijn commentaar hebben gelezen!
   haider
   haider
   14 nov. 2020 10:45on dlcompare.com
   ined the gaam
   ined de gaam
   dylan merlo
   dylan merlo
   15 sep. 2020 01:19on dlcompare.fr
   excellent c est le meilleur site je voulais modern warfare pas cher bah se site et le meilleur
   Uitstekend. Het is de beste site ik wilde moderne oorlogsvoering goedkoop bah deze site en de beste
   Fra
   Fra
   18 mei 2020 22:31on dlcompare.it
   C'è la lingua italiana?
   Is er Italiaans?
   top
   top
   11 mei 2020 14:14on dlcompare.com
   genial ce jeu
   genial ce jeu
   Sohaby
   Sohaby
   6 mei 2020 18:08on dlcompare.fr
   Voilà que je m'inscris et je ne sais pas ce qu'est cette histoire de DLCoins mais vu que je tombes ici en recherchant une bonne affaire pour ce COD... :D
   Hier ben ik me aan het aanmelden en ik weet niet wat dit DLCoins ding is, maar aangezien ik hier ben gestruikeld op zoek naar een goede deal voor deze COD... :D
   Laat meer reacties zien
   Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in The Last of Us Part 1 Remake? - 66
   • Technische informatie

   • Officiële website : CoD Modern Warfare
   • Categorieën : Action , FPS
   • Uitgever : Activision
   • Ontwikkelaar : Infinity Ward
   • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
   • Verschijningsdatum : 25 okt. 2019
   • Systeemvereisten
   • Leeftijdsclassificatie
   • PEGI 18ESRB M
   • Use your CD key on Steam to download jouw spel.

   • Requires a Battle.net account to active the jouw spel CD key.

   • Use your PS4 jouw spel game code on the Playstation Network

   Meer informatie
   DLCompare Extension
   Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

   Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief