Instant Gaming EU
 
 

Asterix & Obelix XXL 3 - The Crystal Menhir

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Asterix & Obelix XXL 3 - The Crystal Menhir is een spannend en actievol avonturenspel met komische visuals. Spelers kruipen in de huid van Asterix & Obelix - van het bevechten van vijanden tot het oplossen van puzzels in het oude Gallië!



    De gameplay bestaat uit boeiende missies, dynamische dialoog en royale personage-aanpassingen - en dat alles onder het genot van levendige graphics. Spelers kunnen ook genieten van een reeks wapens & vaardigheden voor nog betere resultaten!



    Grafisch gezien ziet Asterix & Obelix XXL 3 - The Crystal Menhir er geweldig uit - met cartoonachtige visuals die de wereld tot leven brengen. De audio van het spel draagt bij aan de sfeer met vrolijke soundtracks en effecten voor een meeslepende ervaring!



    Daarnaast is er een boeiende single-player modus - waarmee spelers de levendige wereld kunnen verkennen en verborgen geheimen tegenkomen tijdens hun reis. Dit speltype bevat ook veelzijdige hulpmiddelen die strategisch denken en vaardig experimenteren vereisen om verder te komen.



    Over het geheel genomen zal Asterix & Obelix XXL 3 - The Crystal Menhir elke fan van platformers zeker aanspreken. Met zijn humoristische plot, gedenkwaardige personages en spannende gameplay - het zal zeker zorgen voor uren vermaak voor zowel oude als nieuwe spelers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Asterix & Obelix XXL 3 The Crystal Menhir

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Asterix & Obelix XXL 3 - The Crystal Menhir

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief