Instant Gaming EU
 
 

Asterix & Obelix: Heroes

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Asterix & Obelix: Heroes is een spel dat deckbuilding en turn-based gevechten combineert. Het spel brengt de humoristische wereld van Gallië, bewoond door de ontembare personages Asterix en Obelix, levendig tot leven. Spelers worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in het rijk geïllustreerde universum van de strip, vol met bekende landschappen, personages en komische elementen die zowel toegewijde fans als nieuwkomers zullen aanspreken.



    Er zijn 24 helden uit de stripreeks waaruit gamers kunnen kiezen in dit ongeëvenaarde avontuur, elk met hun unieke vaardigheden en vaardigheden, wat een laag diepte en strategische mogelijkheden aan de game toevoegt. Om Caesars snode plannen te dwarsbomen, moeten spelers hun decks nauwgezet upgraden, een aantrekkelijke functie waarmee ze hun personages sterker kunnen maken en hun gevechtscapaciteiten kunnen verbeteren. Net zo belangrijk zijn de tactische beslissingen die gamers moeten nemen tijdens de turn-based gevechten. Elke keuze kan de uitkomst van de gevechten ingrijpend beïnvloeden, wat strategisch denken en vooruitzien beloont.



    In Asterix & Obelix: Heroes krijgen gamers de unieke kans om een strategisch kaartspel van 30 kaarten samen te stellen uit de 150 kaarten die in het spel beschikbaar zijn. Elke kaart heeft een unieke kracht die het verloop van het spel dramatisch kan beïnvloeden. De grote strategische ambities van dit spel vereisen dat je je aan elke beurt aanpast, de juiste beslissingen neemt en verrassende en verwoestende combo's bedenkt. Het ingewikkelde ontwerp van het spel haalt de karakteristieke eigenschappen van het Asterix-universum naar boven en combineert deze in een deck-building formaat om een unieke en meeslepende spelervaring te bieden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Asterix & Obelix Heroes

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Asterix & Obelix: Heroes

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief