Eneba COM
 
 

Asterix & Obelix: Slap them All!

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sluit je aan bij het beroemdste koppel ontembare Galliërs in een nieuw avontuur. Asterix & Obelix: Slap them All! is een beat them up videogame waarin de twee helden het opnemen tegen de Romeinse legioenen. Kies je favoriete personage en sla je een weg door eindeloze golven Romeinse soldaten terwijl je enkele van de meest iconische locaties uit de strips bezoekt. Neem deel aan minigames en doorloop een verhaallijn met hoofdstukken uit de boeken van René Goscinny en Albert Uderzo.



    Asterix & Obelix: Slap them All! bevat prachtige handgetekende graphics met een stripboekstijl die de fans zullen bekoren. Deze horizontale sidescroller in 2D kan samen met een vriend gespeeld worden in lokale coöperatieve modus, en is perfect voor de fans van de stripboekenreeks. Je hoeft je alleen maar zorgen te maken of je een Romeinse soldaat of een wild zwijn bent, want er komen genoeg klappen en stoten jouw kant op!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Asterix & Obelix Slap them All!

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Asterix & Obelix: Slap them All!

    Malasanca
    Malasanca
    28 nov. 2021 17:48on dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Na 1 week op twitch gekeken te hebben, vind ik het een van de beste games, graphics zien er prachtig uit, gameplay erg goed, het mist wat dingen, maar toch een prachtig spel.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief