Instant Gaming EU
 
 

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition is de nieuwe en verbeterde versie van een geliefde RPG klassieker. De Remastered Edition is ontworpen om nieuwe spelers aan te spreken en toch de geest van het origineel te behouden. Opnieuw gemaakt door het oude creatieve team, keert het terug met opgewaardeerde graphics, een nieuwe soundtrack, volledig ingesproken personages, nieuwe kerkers, en cross-platform online multiplayer.



      Het land wordt bedreigd door een giftige wolk die bekend staat als Miasma, en die alles wat hij aanraakt kan doden. De enige manier voor de overlevende nederzettingen om het Miasma af te weren is het gebruiken van fragmenten van het Grote Kristal, maar daarvoor is een brandstof nodig die mirre heet. Als lid van de Tipa karavanen is het je taak mirre te verzamelen voor deze nederzettingen. Maar als zich een gelegenheid voordoet om voor eens en voor altijd een eind aan het Miasma te maken, ga je op weg op een groots avontuur door het land en zelfs naar een nieuwe dimensie.



      Bijgewerkte beelden en muziek. De Remastered Edition heeft HD graphics, die een moderne kijk geven op een oude klassieker. Met Engelse stemmen voor de dialogen van de personages, nieuwe achtergrondmuziek en remixes van nummers, en nieuwe opnamen van de themaliedjes "Sound of the Wind" en "Starry Moonlit Night".



      Platform overschrijdend spelen. Geniet van het spelen met je vrienden op verschillende platforms. Online multiplay is beschikbaar voor alle kerkers. Er is ook een functie voor platform-overschrijdend opslaan, zodat je nu op je mobiele toestel kunt spelen en later op een groter scherm kunt spelen.



      Nieuwe inhoud. Speel dungeons met hoge moeilijkheidsgraad en nooit eerder geziene eindbazen vrij. Profiteer van nieuwe skins, karaktervariaties voor alle stammen, nieuwe uitrusting, en nieuwe verbeteringsvoorwerpen.



      Leid de karavanen op een fantastische reis om de stammen te bevrijden uit de greep van het Miasma. Betreed de wereld van Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Actie.

      Opmerkingen over Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief