Instant Gaming EU
 
 

Empire: Total War - Definitive Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het vijfde spel in de veelgeprezen Total War serie, Empire: Total War is een turn-based real-time strategiespel dat je naar het begin van de 18e eeuw en de Age of Sail brengt. Bereid je legers en je vloot voor terwijl je alle uithoeken van de wereld verovert.



    In de Campaign mode speel je een van de machtige facties die op verovering uit zijn: Groot-Brittannië, Frankrijk, de Nederlanders, Spanje, Zweden, Pruisen, Oostenrijk, Polen-Litouwen, Rusland, het Ottomaanse Rijk, de Maratha, of het Mughal Rijk. Rekruteer legers en breng grote zeemachten op de been om over zee naar de Nieuwe Wereld te varen. Smeed allianties en drijf handel via diplomatie en verdragen, terwijl je spionnen en moordenaars inzet om je vijanden te saboteren. Doorloop drie oorlogsgebieden: Noord- en Zuid-Amerika, Europa en India. Vestig kolonies en protectoraten en projecteer je macht vanaf de andere kant van de wereld. Wil je liever losse schermutselingen, vecht dan in herscheppingen van historische veldslagen uit de 18e en 19e eeuw.



    Net als in vorige Total War afleveringen vecht je met eenheden in real-time veldslagen uit. Deze keer speelt buskruit een centrale rol, met musketiers en artillerie in het middelpunt. Nieuwe elementen zijn onder meer de mogelijkheid om dekking te zoeken achter muren of bouwwerken, of om veldverdediging aan te leggen vóór de strijd. Ook nieuw zijn volledig functionele zeeslagen, waarbij je vijandelijke schepen tot zinken brengt, gevangen neemt, of verjaagt om een treffen te winnen.



    Empire: Total War brengt wereldheerschappij naar je vingertoppen. Zal je jezelf zowel koning als veroveraar bewijzen, of slechts een voetnoot in de geschiedenis?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Empire: Total War Definitive Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Empire: Total War - Definitive Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief