Eneba COM
 
 

Football Manager 2021

  • PC
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Football Manager 2021 is gemaakt gebruikmakend van jaren van opgebouwde ervaring in het ontwikkelen van de serie om u de meest complete voetbal management ervaring te brengen. Deze nieuwe aflevering van de populaire serie komt met tal van nieuwe functies om de gameplay in alle aspecten te verbeteren.



    De manier waarop je communiceert met je spelers en de media is aanzienlijk veranderd en zal meer impact hebben op het hele spel. Football Manager 2021 bevat een nieuw gebarensysteem om je communicatie met borden te benadrukken, een snel chatsysteem om op elk moment met spelers en journalisten te kunnen praten, een vernieuwd persconferentiesysteem waarbij de persvoorlichter van de club je vergezelt en de mogelijkheid om face-to-face gesprekken te voeren met meerdere mensen tegelijk.



    Het spel bevat ook verbeterde graphics voor de meest realistische simulatie ooit in de serie. Je wordt volledig ondergedompeld in de wereld van het voetbalmanagement met verbeteringen aan het transfersysteem, waardoor je agenten rechtstreeks kunt benaderen en aanwervingsvergaderingen kunt bijwonen.



    Met tal van nieuwe functies biedt Football Manager 2021 een nieuw niveau van diepgang en drama, evenals dynamische, levensechte managementervaringen

    Lees verder

    Beste prijzen voor Football Manager 2021

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Football Manager 2021

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief