Instant Gaming EU
 
 

Hundred Days - Winemaking Simulator

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Maak de best smakende wijn ter wereld in Hundred Days - Winemaking Simulator. Als manager van een wijngaard en wijnmakerij heb je controle over elk aspect van je bedrijf, van de keuze van de wijnstok tot de verkoop van het eindproduct op de markt. Je keuzes doen ertoe: wanneer je kiest te oogsten en aan wie je verkoopt heeft uiteindelijk invloed op je wijnmakerij en dus op je internationale reputatie.



    Loop elk aspect van het wijnmaken na. Analyseer de grondsoort die je hebt en kies de soort druif die je moet verbouwen. Je moet je boeren organiseren voor taken als snoeien, snipperen, uitroken tegen ongedierte, en bescherming tegen ziekten.



    Je moet ook beslissen wanneer je de druiven moet oogsten, welke soort gist je moet gebruiken, hoe lang elke wijn moet rijpen, hoe je de flessen moet versieren en op maat maken, en je wijnen aan de wereld verkopen. Met zijn realistische benadering van het hele bedrijf zal Hundred Days - Winemaking Simulator je het gevoel geven dat je een echte wijnmagnaat bent.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hundred Days Winemaking Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Hundred Days - Winemaking Simulator

    • Also Published By Broken Arms Games
    • ATOMINE
      6.19€
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief