Instant Gaming EU
 
 

Dwarf Fortress

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dwarf Fortress is een van de moeilijkste en meest uitgebreide bouw- en beheersimulators in het genre. Het geeft je de controle over een groep dwergen die een fort bouwen in een sandbox fantasiewereld, en je enige doel is om het zo lang mogelijk te laten groeien en overleven. In dit roguelike indie-avontuur krijg je in elk spel te maken met een compleet andere wereld. Dwarf Fortress genereert en simuleert procedureel elk element van de spelwereld, van de landschappen tot de verschillende beschavingen, de economie, de geologie en zelfs elk individueel wezen. Een kolonie bouwen en ontwikkelen zoals jij dat wilt, is slechts het topje van de ijsberg in een spel waarvan de aandacht voor details ongeëvenaard is.



    Dwarf Fortress bevat ook een Adventure Mode waarin je de rol van een avonturier aanneemt. Het spel legt een hele wereld aan je voeten. Je kunt die naar eigen inzicht verkennen, honderden missies voltooien en tegen talloze vijanden vechten.



    De nieuwste versie van Dwarf Fortress is voorzien van pixel art graphics, waarmee de op cijfers gebaseerde ASCII graphics van het oorspronkelijke spel achterhaald zijn. Dit tilt de gameplay naar een geheel nieuw niveau en maakt het spel veel toegankelijker voor alle spelers, terwijl het een ongelooflijk niveau van detail in alle mechanica behoudt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dwarf Fortress

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dwarf Fortress

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief