Eneba COM
 
 

Ruined King: A League of Legends Story - Lost & Found Weapon Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verhoog je overlevingskansen met de Ruined King: A League of Legends Story - Lost & Found Weapon Pack. Binnenin vind je voorwerpen die je vaardigheden vergroten en met je meegroeien naarmate je vordert in het spel.



    Inbegrepen in de Lost & Found Weapon Pack zijn de volgende:




    • De Poro Idol: Een afgodsbeeld in de vorm van een beminnelijke Poro. Verhoogt uw verdediging en uithoudingsvermogen.

    • De Poro Defender: Een schild in de vorm van een schattige Poro. U kunt er niet echt mee knuffelen, maar het houdt u wel in leven. Verhoogt haste, stamina, en aanvalskracht.



    Ruined King: A League of Legends Story is een turn-based RPG en een op zichzelf staand verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Runeterra. Sluit je aan bij een groep bestaande uit Miss Fortune, Illaoi, Braum, Pyke, Ahri, en Yasuo als ze de stad Bilgewater en de mysterieuze Shadow Isles binnengaan. Kijk toe hoe ze de confrontatie aangaan met de Black Mists en de geheimen van de Ruined King onderzoeken. Zorg ervoor dat je het spel voorblijft met de schattige voorwerpen van de Ruined King: A League of Legends Story - Lost & Found Weapon Pack.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Ruined King: A League of Legends Story

    Beste prijzen voor Ruined King A League of Legends Story Lost & Found Weapon Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Ruined King: A League of Legends Story - Lost & Found Weapon Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief