Instant Gaming EU
 
 

Stacklands

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bouw een compleet dorp van kaarten in Stacklands, een simulatie waarin je je kaarten goed moet uitspelen om de perfecte kleine stad te creëren. Je bouwt je dorp op door kaarten op elkaar te leggen om grondstoffen te verzamelen, gebouwen neer te zetten en vijanden te bestrijden. Als je bijvoorbeeld een kaart van een dorpeling op een kaart van een bessenstruik legt, krijg je bessen voor je dorp om te eten. Je moet je dorpelingen elke maand voeden om ze in leven te houden.



    Je moet de wildernis verkennen om goede grondstoffen te vinden, maar het is er niet veilig voor je mensen. Je zult beren, wolven en zelfs goblins moeten bevechten. Verbeter de gevechtskwaliteiten van je dorpelingen door ze wapens te geven of ze samen te laten vechten.



    Om je dorp verder te ontwikkelen, moet je Ideeënkaarten ontdekken, die je vertellen hoe je nieuwe kaarten kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld een huis maken door hout- en steenkaarten te stapelen met je dorpeling.



    Stacklands biedt meer dan 100 kaarten, 50+ quests om te voltooien, 7 ideeën om te ontdekken, en je kunt meer kaarten kopen uit 7 verschillende kaartenpakketten. Je hoeft je niet te concentreren op veel overlevering - het draait allemaal om de kaarten. Bouw je dorp op jouw manier en zie het opbloeien.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stacklands

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Stacklands

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief