Instant Gaming EU
 
 

Catizens

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Voed een stad volledig gerund door katten op in Catizens, een stadsbouwer en koloniesim waar je mensen allemaal schattige en harige kitties zijn.



    Bouw een stad voor je katachtige burgers en zorg ervoor dat deze voldoet aan hun voorkeuren en persoonlijkheden. Elke kat die je onder je hoede hebt, heeft specifieke behoeften waaraan je moet voldoen om ze gelukkig te houden. Het laatste wat je nodig hebt is een stad met ongelukkige en ongehoorzame katten!



    Ontwerp je eigen kattenburgers door hun kleuren, lichamen en gezichten te kiezen. Je kunt je stad ook vormgeven door gebouwen, planten en allerlei decoraties te plaatsen die het geluk van je burgers vergroten.



    Voor je het weet, zullen je katten verschillende beroepen uitoefenen: landbouw, ambacht en handel maken allemaal deel uit van het spel. Zet je beste katten in leidinggevende posities en je hoeft je stad niet te micromanagen.



    Breid je stad uit, doe sidequests en ga op zoek naar schatten in de buitenwijken van je kolonie. Er is zoveel te doen met je nederzetting, dus ga aan de slag met je unieke kattenkolonie in Catizens.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Catizens

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Catizens

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief