Instant Gaming EU
 
 

Revival: Recolonization

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Revival: Recolonization is een 4X strategiespel dat zich afspeelt in een post-apocalyptische versie van onze planeet. Een verschrikkelijke catastrofe heeft de mensheid bijna vernietigd, en jij moet een groep overlevenden leiden en de beschaving weer opbouwen. Kies een Emisary die zal fungeren als je avatar in deze verlaten en chaotische wereld en laat hem je volgelingen leiden. Verken de omliggende gebieden, claim ze, en bouw nederzettingen die zullen uitgroeien tot een bloeiende metropool.



    De wereld van Revival: Recolonization heeft traumatische veranderingen ondergaan die haar landschap en klimaat drastisch hebben veranderd. Je zult je moeten aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden en voorbereid zijn op het ergste. Angstaanjagende beesten en andere vreemde wezens zwerven door de wereld, en je zult een leger moeten opbouwen om het tegen hen op te nemen in tactische gevechten.



    Onderzoek nieuwe technologieën die je in staat stellen je beschaving door de eeuwen heen vooruit te helpen en haal de mensheid terug uit de duisternis door een nieuwe beschaving te ontwikkelen die de wereld kan herkoloniseren.



    Revival: Recolonization is een nieuwe draai aan het 4X strategie genre dat originele mechanieken introduceert om een verfrissende en vermakelijke ervaring te leveren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Revival Recolonization

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Revival: Recolonization

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief