Instant Gaming EU
 
 

Anvil Saga

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Anvil Saga is een op management gebaseerde RPG ontwikkeld door Pirozhok Studio. In dit spel kruipen spelers in de huid van een smid die zijn smederij en bedrijf moet beheren. Het doel van de spelers is om de meest succesvolle smid tijdens de Honderdjarige Oorlog te worden.



    De gameplay in Anvil Saga draait om het beheren van grondstoffen, het maken van wapens en harnassen en het verkopen ervan aan klanten. Spelers moeten opdrachten aannemen van verschillende personages in het spel, elk met hun eigen specifieke eisen en voorkeuren. Of het nu gaat om lokale bandieten, kooplieden, priesters of Franse en Engelse soldaten, spelers moeten hun best doen om hun bestellingen op tijd klaar te hebben.



    In Anvil Saga moeten spelers ook arbeiders beheren, ze tevreden houden en de faciliteiten bouwen die ze nodig hebben. Elke arbeider heeft een ander vaardigheidsniveau, persoonlijkheid en salaris en zij vormen de kern van je smederij. Zorg goed voor ze en je hebt een betere kans om je doelen te bereiken.



    Anvil Saga is een spannend managementspel met RPG-mechanica dat je urenlang aan het scherm gekluisterd houdt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Anvil Saga

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Anvil Saga

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief