Instant Gaming EU
 
 

Terraformers

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Maak van de Rode Planeet een paradijs met Terraformers, een civ-style city-builder. Stuur mensen naar Mars en start een kolonie met ambitieuze ontwerpen.



    Zoek in het zand naar rijke mineraalafzettingen. Ontdek ongelooflijke natuurlijke wonderen, waaronder kristallen grotten, enorme vulkanen en meer. Vestig je kolonie in kraters of grotten die door lava zijn ontstaan. Begin met het verzamelen van exotische zeldzame mineralen die je volk zullen helpen overleven en gedijen.



    Natuurlijk moet je, om verder te komen, het oppervlak van Mars zelf veranderen. Herstart vulkanen om de gassen in de atmosfeer aan te passen, zet satellietspiegels op om het energieniveau te verhogen, en laat ijsasteroïden op de planeet neerstorten om vloeibaar water te introduceren. Je kunt zelfs bacteriën introduceren om planten en zelfs hele beboste gebieden te laten groeien. Voorzie in de behoeften van elke levensvorm die je op Mars introduceert, en al snel heb je een bloeiend ecosysteem.



    Mars kan een paradijs zijn als je het goed ontwerpt. Pak Terraformers en probeer een paradijs te bouwen op de Rode Planeet.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Terraformers

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Terraformers

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief