Instant Gaming EU
 
 

Sword of the Stars: Complete Collection

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sword of the Stars: Complete Collection is de volledige ervaring van Sword of the Stars met alle uitbreidingen: Born of Blood, A Murder of Crows en Argos Naval Yard. Verover de melkweg met dit fenomenale 4X turn-based strategiespel.



    In 2045 heeft de mensheid sneller dan het licht kunnen reizen en is ze op weg naar een nieuw thuis tussen de sterren. Ze worden echter al snel belaagd door een binnenvallend buitenaards ras en worden gedwongen zich te verdedigen of vernietigd te worden.



    Het originele spel Sword of the Stars introduceert vier hoofdrassen: Mens, Hiver, Tarkas en Liir. Bereik suprematie in de ruimte door 150 soorten technologieën te onderzoeken en Destroyer-, Cruiser- en Dreadnought-schepen te bouwen. Speel de single-player campagne voor universele overheersing, of ga met maximaal 8 spelers een intergalactische oorlog aan.



    De uitbreiding Born of Blood introduceert de Zuul-slaven en hun oorlogswapens. Onderzoek 25 nieuwe technologieën en 15 extra wapens om aan je schepen toe te voegen. Nieuwe mechanismen zijn slavernij, diplomatie en handelsroutes.



    A Murder of Crows introduceert de Morrigi en hun Grav Flock Drive System. Ontdek 15 nieuwe wapens en 27 technologieën om je onderzoeksboom uit te breiden.



    Argos Naval Yard ten slotte biedt 19 nieuwe technologieën om te onderzoeken, 10 nieuwe wapens en 75 scheepssecties om te bouwen, evenals nieuwe scenariokaarten. Verdedig je volk en bouw je Galactische Rijk op in Sword of the Stars: Complete Collection.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sword of the Stars Complete Collection

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Sword of the Stars: Complete Collection

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief