Instant Gaming EU
 
 

Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Volg nog een hilarisch en slechts iets dodelijker avontuur in Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty. In deze DLC voor Borderlands 2 reizen de Vault Hunters naar Oasis, op zoek naar Captain Blade's Lost Treasure of the Sands, een schat die zo groot is dat hij mannen tot moord aanzet.



    Werk samen met vrouwelijke piraat Captain Scarlett in een race om de Lost Treasure of the Sands te vinden in de uitgestrekte woestijnoceaan. Voltooi alle onderdelen van een speciaal kompas dat je naar je doel zal leiden. Neem het op tegen nieuwe schurkenbazen als Grendel, Master Gee en Hyperius de Onoverwinnelijke. Ontsnap ten slotte aan de gapende kaken van de Leviathan, de monsterlijke gesel van het zand.



    Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty heeft een ondernemende piraat genoeg te bieden. Verzamel nieuwe Seraph wapens en handel met een nieuwe valuta: Seraph kristallen. Rijd met het Sandskiff-voertuig door de woestijn en pas je personages aan met nieuwe hoofden. Ontmoet tot slot de charismatische Captain Scarlett en haar bende buitenbeentjes in een zoektocht naar schatten die geen enkele Vault Hunter kan weerstaan.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Borderlands 2

    Beste prijzen voor Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate's Booty

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Borderlands 2 - Captain Scarlett and her Pirate's Booty

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief