Eneba COM
 
 

Tales from the Borderlands

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Tales from the Borderlands is een verhaal vol actie, vol spannende verhalen en intense plotwendingen. Spelers kruipen in de huid van een gedurfde held - van het onthullen van geheimen tot het overleven van hachelijke uitdagingen en meer!



    De gameplay bestaat uit spannende gevechten, strategische dialoogkeuzes en klassieke Telltale-gameplay - en dat alles onder het genot van kleurrijke graphics. Spelers kunnen ook gebruik maken van een reeks aanpassingsopties & upgrades voor nog betere resultaten!



    Visueel gezien ziet Tales from the Borderlands er prachtig uit - met levendige beelden die de settings tot leven brengen. De audio van het spel draagt bij aan de sfeer met rijke soundtracks en effecten voor een meeslepende ervaring!



    Daarnaast is er een boeiende adventure mode waarin spelers wonderlijke landen kunnen verkennen en het opnemen tegen intrigerende vijanden. Dit speltype bevat ook verschillende missies die slimme probleemoplossing en creatieve besluitvorming vereisen om te slagen.



    Over het geheel genomen zal Tales from the Borderlands zeker in de smaak vallen bij elke fan van verhaalgedreven games. Met zijn boeiende personages, unieke humor en meeslepende verhaallijnen zal het zeker urenlang vermaak bieden aan zowel oude als nieuwe spelers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Tales from the Borderlands

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Tales from the Borderlands

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief