Eneba COM
 
 

Mars Base

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verover de nieuwe grens van de Rode Planeet in Mars Base. In dit verkenningsspel en landbouwsimulatie, ben je een botanicus die naar Mars is gestuurd om een vooruitgeschoven basis te bouwen en de voetafdruk van de mensheid in het zonnestelsel uit te breiden, maar gezien het ruwe terrein van deze nieuwe planeet is dat makkelijker gezegd dan gedaan.



    Plant de menselijke vlag op de regio Erebus Montes en help de Marskolonie in stand te houden met je landbouwvaardigheden. Verander de dorre en giftige rode grond in bouwland en plant de gewassen die nodig zijn om de kolonisten in leven te houden. Je kunt beginnen met aardappelen, maar al snel zul je moeten uitbreiden naar andere soorten gewassen om je kolonisten gezond te houden. Omdat de aarde miljoenen kilometers ver weg is, komen er geen voorraden. Je staat er echt alleen voor!



    Gelukkig beschikt je Mars Base over tientallen gebouwen die je kunt gebruiken voor onderzoek, handwerk, energievoorziening en verkenning. Als je niet plant, kun je de wildernis en de ondergrondse grotten in om grondstoffen te zoeken. Die kun je dan gebruiken om nieuwe voorwerpen te maken en nieuwe landbouwprojecten te starten. Binnenkort kun je raketten bouwen om de planeet zelf te verkennen. Er is zoveel te doen in Mars Base, maar bovenal moet je de Rode Planeet leefbaar maken. Het voortbestaan van de aarde hangt van jou af.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mars Base

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Mars Base

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief