Instant Gaming EU
 
 

Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack is de eerste diergerichte DLC van Planet Zoo. Dit pakket neemt gamers mee naar de rijke biotopen van Zuidoost-Azië en biedt een boeiende spelervaring die even leerzaam als vermakelijk is. Het pakket bevat acht nieuwe dieren uit deze biodiverse regio, die de toch al gevarieerde fauna van de game nog verder uitbreiden. Elk dier is zorgvuldig ontworpen en komt tot leven met realistisch gedrag, wat diepte en authenticiteit toevoegt aan de gameplay.



    In deze uitbreiding krijgen gamers de taak om hun eigen dierentuinen te beheren en te ontwikkelen, rekening houdend met de unieke behoeften en gedragingen van Zuidoost-Aziatische dieren. Dit houdt in dat je geschikte habitats moet creëren, het dierenwelzijn moet beheren en ervoor moet zorgen dat de dieren goed worden verzorgd. Het spel moedigt verantwoordelijk rentmeesterschap aan en vergroot het begrip van deze exotische diersoorten en hun beschermingsstatus in het wild.



    Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack introduceert ook nieuwe scenario's die de managementvaardigheden van de gamer op de proef stellen. Met elke succesvolle beslissing groeit de populariteit en winstgevendheid van de dierentuin van de speler, waardoor er meer opties en mogelijkheden vrijkomen. Dit dynamische systeem maakt elke speelbeurt uniek en biedt eindeloze uren vermaak, waardoor het een must-have is voor elke fanatieke gamer.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Planet Zoo

    Beste prijzen voor Planet Zoo Southeast Asia Animal Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Planet Zoo: Southeast Asia Animal Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief