Instant Gaming EU
 
 

Planet Zoo: North America Animal Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Planet Zoo: North America Animal Pack is een spannende uitbreiding waarmee spelers de rijke en diverse dierenwereld van Noord-Amerika kunnen verkennen. De uitbreiding bevat een reeks nieuwe dieren, elk met hun eigen unieke gedrag en behoeften, evenals een aantal nieuwe faciliteiten en functies om spelers te helpen met het verzorgen en beheren van hun nieuwe dierenvrienden.



    Het North America Animal Pack voegt verschillende iconische Noord-Amerikaanse diersoorten toe, waaronder de eland, poema, Californische zeeleeuw, Noord-Amerikaanse bever, Amerikaanse alligator, prairiehond, poolvos en Amerikaanse brulkikker. Deze dieren zijn allemaal prachtig weergegeven met levensechte animaties en gedrag, waardoor ze een genot zijn om naar te kijken en mee om te gaan als spelers hun dierentuinen bouwen en beheren.



    Naast de nieuwe dieren bevat de uitbreiding ook een reeks nieuwe faciliteiten en functies om spelers te helpen voor hun dieren te zorgen. Dit omvat nieuw voedsel en verrijkingsvoorwerpen die specifiek zijn voor Noord-Amerikaanse diersoorten. Er zijn ook nieuwe vegetatie- en terreinopties, waardoor spelers aangepaste habitats en omgevingen kunnen maken die perfect passen bij de behoeften van hun dieren.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Planet Zoo

    Beste prijzen voor Planet Zoo North America Animal Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Planet Zoo: North America Animal Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief