Instant Gaming EU
 
 

Planet Coaster - Magnificent Rides Collection

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Planet Coaster - Magnificent Rides Collection is de allereerste collectie in zijn soort in de wereld van Planet Coaster. Het is een spel gemaakt voor gamers die op zoek zijn naar iets buitengewoons en unieks. Dit spel is ontwikkeld door Frontier en onderscheidt zich van andere themapark-simulatortitels door zijn gedetailleerde graphics en uitmuntende prestaties.



    Planet Coaster - Magnificent Rides Collection Planet Coaster bevat een scala aan nieuwe attracties en biedt spelers meer dan 30 iconische attracties waaruit ze kunnen kiezen om hun eigen gedroomde themaparken te creëren. Het introduceert negen nieuwe attracties en achtbanen in de game, geïnspireerd op een aantal van de meest iconische attracties van kermissen en themaparken over de hele wereld. Deze collectie bevat spannende achtbanen zoals The Phoenix, pretparkattracties zoals het reuzenrad of draaimolens, gezinsvriendelijke waterattracties zoals Splash Boats en nog veel meer. Spelers kunnen deze attracties nog verder aanpassen door decoraties of speciale effecten toe te voegen en zo elke attractie uniek te maken. Daarnaast bevat de collectie bijna 300 decorstukken die perfect passen in allerlei omgevingen. Elk decorstuk is bewerkt met ingewikkelde details die het onderscheiden van alle andere spellen in hetzelfde genre. Bovendien werkt elk onderdeel in deze scène naadloos samen, waardoor je je fantasie tot leven kunt brengen in een dynamisch landschap dat je in meerdere dimensies kunt ervaren. Je hebt ook toegang tot honderden rekwisieten, waaronder winkelkraampjes kiosken picknicktafels banken en nog veel meer. Al deze rekwisieten worden geleverd met realistische animaties en geluidseffecten voor een meeslepende ervaring die je urenlang zal vermaken.



    Over het geheel genomen biedt Planet Coaster - Magnificent Rides Collection iets buitengewoons en unieks op het gebied van spelsimulators. Met zijn gedetailleerde graphics, uitstekende prestaties en immense creatieve vrijheid is het een must-have voor alle fanatieke gamers.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Planet Coaster

    Beste prijzen voor Planet Coaster Magnificent Rides Collection

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Planet Coaster - Magnificent Rides Collection

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief