Instant Gaming EU
 
 

Planet Coaster - Back to the Future Time Machine Construction Kit

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De Planet Coaster - Back to the Future Time Machine Construction Kit is een spannende nieuwe DLC die spelers ongelooflijk veel details en aanpassingsmogelijkheden biedt. Met deze kit kun je je eigen DeLorean-tijdmachine uit de iconische Back to the Future-filmreeks bouwen, waarmee je een aantal van de meest memorabele en spannende momenten uit de films kunt herbeleven.



    De kit biedt een groot aantal aanpassingsmogelijkheden, zodat je kunt kiezen uit een breed scala aan onderdelen en kleuren om je DeLorean uniek te maken. De kit bevat vier versies van de DeLorean, waaronder de originele 1985 vorm en de varianten uit 2015, 1955 en 1885. Je kunt zelfs speciale effecten zoals vlammen en tijdreiseffecten toevoegen om je tijdmachine er nog indrukwekkender uit te laten zien.



    Al met al is deze DLC een must-have voor alle fans van de Back to the Future-franchise of iedereen die houdt van bouwen en ontwerpen in Planet Coaster. Het is een ongelooflijk niveau van detail en aanpassing dat je urenlang zal vermaken.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Planet Coaster

    Beste prijzen voor Planet Coaster Back to the Future Time Machine Construction Kit

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Planet Coaster - Back to the Future Time Machine Construction Kit

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief