Instant Gaming EU
 
 

The Planet Crafter

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Planet Crafter is een spannend open-wereld overlevingsspel waarin je een uitdagend avontuur aangaat om een onherbergzame planeet om te toveren tot een bewoonbaar paradijs voor de mensheid. Solo of in samenwerking met andere spelers verzamel je grondstoffen, bouw je een basis en maak je gereedschappen om verder te komen in de verschillende bouwlagen terwijl je de planeet verder verkent. Je kunt verschillende gereedschappen gebruiken om de planeet te terraformen en te zien hoe deze evolueert naarmate hij meer zuurstof, warmte en druk krijgt.



    Door je veranderingen verschijnen er verschillende levensvormen die het voorheen kale land gaan bevolken. Je kunt er DNA uithalen en dit mengen om nieuwe dieren en planten te creëren. Als je hard werkt, zul je uiteindelijk een hele planeet creëren die menselijk leven kan herbergen.



    The Planet Crafter heeft verschillende moeilijkheidsgraden en laat je onderdompelen in een spannend coöperatief avontuur dat geweld achterwege laat om je een wereld vol mogelijkheden te laten verkennen. Kies je moeilijkheidsgraad en speel solo of met maximaal 10+ vrienden in online coöp.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Planet Crafter

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Planet Crafter

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief