Instant Gaming EU
 
 

Planet Zoo: Grasslands Animal Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het dierenpakket Planet Zoo: Grasslands Animal Pack is een spannende toevoeging die een heleboel nieuwe dieren, vegetatie en functies toevoegt aan het basisspel. Met deze DLC kun je je dierentuin uitbreiden en een diverser en boeiender ecosysteem voor je bezoekers creëren.



    De Grasslands Animal Pack DLC introduceert acht nieuwe dieren in de game: de manenwolf, emoe, caracal, roodnekwallaby, negenbandgordeldier, gestreepte hyena, blauwe gnoe en vijf kleurrijke vlindersoorten. Elk dier heeft zijn eigen unieke gedrag, behoeften en uitdagingen, waardoor ze een leuke en lonende toevoeging aan je dierentuin zijn.



    Naast de nieuwe dieren introduceert de DLC ook een reeks nieuwe loof- en decorstukken die perfect zijn om een weelderige graslandomgeving te creëren.



    Tot slot introduceert het Grasslands Animal Pack ook een aantal nieuwe functies in de game, waaronder de mogelijkheid om je vlindertentoonstelling te bouwen en een gloednieuw scenario dat zich afspeelt in de graslanden van Argentinië. Hierin help je Tiffany Summers om van het land rondom haar landhuis een geschikte omgeving te maken voor verschillende wilde diersoorten en leer je haar hoe ze er goed voor moet zorgen.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Planet Zoo

    Beste prijzen voor Planet Zoo Grasslands Animal Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Planet Zoo: Grasslands Animal Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief