New Game Plus landt in Marvel's Spider-Man 2 in maart

New Game Plus landt in Marvel's Spider-Man 2 in maart

Het is alweer een tijdje geleden dat Peter Parker en Miles Morales samen de strijd aangingen tegen de schurken van New York in Marvel's Spider-Man 2. De videogame van Insomniac Games was een van de populairste titels die vorig jaar uitkwam en biedt een spannende verhaallijn met beide helden in de hoofdrol. De unieke dynamiek van de gameplay en de nieuwigheden in vergelijking met de eerste Marvel's Spider-Man maakten het vervolg tot een succesvol spel, ook al was het niet genoeg om Baldur's Gate III te overtreffen in de strijd om de GOTY-prijs. Toch blijft de ontwikkelstudio hard werken om Marvel's Spider-Man 2 te verbeteren met nieuwe functies waar de fans om vragen.

Het is tijd om terug te keren naar New York

In december kondigde Insomniac Games een onverwachte vertraging aan voor de New Game Plus. Nu lijkt het erop dat het volgende maand eindelijk komt. Volgens een officiële aankondiging zal deze nieuwe functie op 7 maart beschikbaar zijn voor iedereen die de game bezit en zal het gepaard gaan met andere nieuwigheden, waaronder nieuwe pakken om je favoriete helden aan te passen en meer. We zullen nog even moeten wachten tot de volledige lijst met veranderingen in de volgende update voor Marvel's Spider-Man 2 bekend is.

 

 

Met een spannende verhaallijn, uitstekende graphics en een dynamische spelervaring vol actie is Marvel's Spìder-Man 2 de beste game met de iconische held in de hoofdrol die tot nu toe is uitgebracht. De mogelijkheid om zowel als Miles als Peter te spelen is een spannende toevoeging aan de serie en zorgt voor veel interessante interacties in het verhaal.

Marvel's Spider-Man 2 is een spel dat elke fan van de Weblinger in zijn videogamebibliotheek moet hebben. Als je het nog moet ontdekken, bekijk dan de beste aanbiedingen voor Marvel's Spider-Man 2 digitale codes met onze prijsvergelijker en maak je klaar voor een episch avontuur.

  • Officiële website : Spiderman 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Insomniac Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief