Instant Gaming EU
 
 

Alaskan Road Truckers

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ervaar het leven van een vrachtwagenchauffeur onder de zwaarste weersomstandigheden in Alaskan Road Truckers. Deze realistische open wereld simulator laat je Alaska verkennen terwijl je waardevolle vracht door de staat vervoert. Kruip achter het stuur en kies de beste route om op je bestemming te komen. Je krijgt te maken met extreme weersomstandigheden en gevaarlijke wegen die je rijvaardigheid op de proef stellen.



    In Alaskan Road Truckers zul je veel tijd alleen door de wildernis moeten rijden en je moet goed voorbereid zijn. Niemand zal je helpen als je motor het begeeft en je moet klaar zijn om je truck te onderhouden om hem in de beste staat te houden als je problemen wilt voorkomen. Maar er kan van alles gebeuren in Alaska, en als het slecht afloopt en je strandt aan de kant van de weg, moet je je truck misschien tijdelijk achterlaten en op zoek gaan naar middelen om te overleven en je reis voort te zetten.



    Je vrachtwagen is het hart van je bedrijf, maar ook je schuilplaats. Zorg ervoor dat je voorraden inslaat en bereid je voor op elke klus om een echte legende te worden in deze spannende simulator.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Alaskan Road Truckers

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Alaskan Road Truckers

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief