Instant Gaming EU
 
 

Kainga: Seeds of Civilization

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Welkom bij Kainga: Seeds of Civilization, een oude stad bouwer waar je je beschaving moet beheren in een fantasie wereld waar de omgeving je cultuur kan vormen.



    Als leider van je volk moet je het opnemen tegen het weer, natuurrampen, rondzwervende gevaarlijke beesten en andere vijandige stammen. Bij elke nieuwe speelbeurt veranderen de omgevingsfactoren en hulpbronnen, wat betekent dat je stam niet meer dezelfde zal zijn als voorheen.



    Onderzoek technologieën. Er zijn 140 soorten technologie die je kunt onderzoeken om je beschaving vooruit te helpen. Tot de basistechnologie behoren voedsel en onderdak, maar je kunt ook ongewone soorten technologie ontdekken, zoals windmolens die stormwolken wegduwen of gas dat herinneringen kan wissen. Jij beslist welke richting je uitgaat.



    Tem reusachtige beesten. De wereld krioelt van de reusachtige beesten waar je ofwel mee zult moeten samenleven, ofwel ze zult moeten temmen. Als je erin slaagt bevriend met ze te raken, kun je ze als lastdieren gebruiken of met ze ten strijde trekken.



    Vecht voor je stam. Pas op voor aanvallen vanaf land en zee. Verdedig je volk met zwaarden, bogen, geweren, en meer wapens die je kunt onderzoeken. Maar bovenal, verdedig je Denker, een langzaam bewegende eenheid die nieuwe technologie kan ontdekken.



    De dood is altijd een mogelijkheid in Kainga: Seeds of Civilization, , maar elke nieuwe speelbeurt bevat de technologieën die je hebt vrijgespeeld en de prestaties die je hebt geleverd, zodat je volk in de loop der tijd sterker wordt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Kainga Seeds of Civilization

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Kainga: Seeds of Civilization

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief