Eneba COM
 
 

Model Builder

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Creëer en pas je eigen modelvoertuigen aan in Model Builder. In dit simspel kun je je eigen creaties ontwerpen, in elkaar zetten en tentoonstellen via een virtuele werkplaats. Als je het kunt dromen, kun je het maken!



    Op maat gemaakte modellen uit het echte leven zijn geweldig, maar ze in elkaar zetten is een dure hobby die veel woonruimte in beslag kan nemen. Als je toch door wilt gaan met het verzamelen van miniaturen en modellen, kan Model Builder die behoefte vervullen. Hier kunt u uw creativiteit, kunst en ambachtelijke vaardigheden oefenen door 3D-modellen te maken. Knip uit, zet in elkaar, schilder en pas aan wat u maar wilt. Neem opdrachten aan en doe mee aan modelbouwwedstrijden voor speciale beloningen. Je kunt je werk tentoonstellen of zelfs met winst verkopen.



    Je kunt het model kiezen dat je wilt maken en genieten van het proces van het één voor één uitknippen van onderdelen om ze in elkaar te zetten. En met de updates na de lancering, zult u een grote verscheidenheid aan modellen hebben om uit te kiezen en mee te experimenteren.



    Zodra uw model in elkaar is gezet, kunt u het verven, stickers toevoegen en andere aangepaste details aanbrengen. Je beschikt over al het knutselgereedschap dat je nodig hebt om deze taak uit te voeren. Als u klaar bent, kunt u uw werk zelfs tentoonstellen met een achtergrond naar keuze.



    Alleen uw creativiteit beperkt wat u kunt doen. Voel de voldoening van het maken van modellen met Model Builder.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Model Builder

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Model Builder

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief