Instant Gaming EU
 
 

These Doomed Isles

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    These Doomed Isles is een unieke city builder die strategie combineert met kaartgebaseerde mechanics. Kruip in de huid van een almachtige god en bouw nederzettingen voor je volgelingen in dit originele strategiespel waarin je kaarten gebruikt om verschillende acties uit te voeren. Leid je beschaving naar de glorie en overleef uitdagingen die steeds moeilijker worden.



    In These Doomed Isles oogst je verschillende kaarten met unieke effecten en moet je ze gebruiken om je beschaving uit te breiden en je volgelingen te helpen overleven tot de volgende oogst komt. Je moet niet alleen boerderijen, industrie, versterkingen en onderdak voor je volgelingen bouwen, maar ook hun gebeden beantwoorden. Van het ophogen van de grond tot het uitbreiden van de eilanden die als thuis dienen voor je volgelingen tot het uit de lucht laten vallen van meteoren om indringers te vernietigen, je kunt kaarten gebruiken om te doen wat nodig is om langer te overleven en het spel te winnen.



    These Doomed Isles is een spannend turn-based strategiespel met drie verschillende goden waaruit je kunt kiezen, elk met een andere speelstijl, esthetiek en vaardigheden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor These Doomed Isles

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over These Doomed Isles

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief