Instant Gaming EU
 
 

Assassin's Creed 5 Unity

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Assassin’s Creed 5 Unity is een avonturenspel vol actie. Spelers kruipen in de huid van meester-moordenaars en verkennen het prachtig nagebouwde Parijs en andere delen van Frankrijk tijdens de Franse Revolutie - van sluipen door nauwe steegjes tot spannende gevechten met vijanden.



    De gameplay bestaat uit intense gevechten, stealth takedowns en grootse ontsnappingen - dit alles terwijl je geniet van prachtige reconstructies van Parijs en haar bezienswaardigheden. Spelers kunnen ook de vaardigheden van hun personage aanpassen met upgradebare wapens en gadgets om hun kracht verder te vergroten.



    Grafisch gezien ziet Assassin’s Creed 5 Unity er geweldig uit - met gedetailleerde 3D-visuals die de omgevingen tot leven brengen. De audio van het spel versterkt de sfeer met bewegende soundtracks voor een meeslepende ervaring!



    Daarnaast is er een spannende co-op modus, waarin spelers hun krachten kunnen bundelen met collega-moordenaars en samen grootschalige missies kunnen uitvoeren. Dit speltype bevat ook unieke uitdagingen die teamwork en behendigheid vereisen.



    Al met al zal Assassin’s Creed 5 Unity elke fan van actiegames zeker aanspreken. Met zijn spannende verhaal, meedogenloze actie en complexe samenzweringen zal het zeker urenlang vermaak bieden aan zowel oude als nieuwe spelers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Assassin's Creed 5 Unity

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Assassin's Creed 5 Unity

    Jail
    Jail
    26 nov. 2021 11:45on dlcompare.fr
    Très beau jeu, graphiquement parlant. Les missions sont, quant a elles, un peu brouillons. Mais ça reste un excellent jeu.
    Erg mooi spel, grafisch gezien. De missies zijn een beetje rommelig. Maar het is nog steeds een uitstekend spel.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief