Instant Gaming EU
 
 

Borderlands: The Handsome Collection

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Borderlands: The Handsome Collection is een shooter-game boordevol actie, ontwikkeld door Gearbox Software en uitgegeven door 2K. Het is de definitieve editie van het geliefde originele Borderlands, evenals Borderlands 2 en de bijbehorende DLC-content. Met deze collectie kunnen gamers de volledige verhaallijnen van beide games in één pakket op hun huidige generatie consoles beleven.



    Het langverwachte vervolg op de hitfranchise brengt een lange lijst updates en verbeteringen met zich mee, zoals verbeterde visuals, gedetailleerdere omgevingen, vernieuwde personagemodellen, betere opslagmogelijkheden voor je inventaris en nog veel meer. Spelers krijgen ook toegang tot alle extra content die eerder is uitgebracht, waaronder exclusieve skins en rariteiten die in de loop der tijd zijn verzameld met verschillende uitbreidingscampagnes zoals Tiny Tina's Assault on Dragon Keep of Captain Scarlett and her Pirate's Booty. Deze collectie biedt spelers twee geweldige verhalen vanuit verschillende perspectieven - vier personages die elk een nieuw klassetype vertegenwoordigen met verschillende persoonlijkheden die een impact hebben tijdens je reis door Pandora; variërend van Marcus Kincaid die wordt opgesloten in de gevangenis voor fraude tot Athena die dapper haar vrienden redt tegen overweldigende verwachtingen in. Er zijn talloze wapens beschikbaar op basis van zeldzaamheidsniveaus: wit (gewoon), groen (ongewoon), blauw (zeldzaam), paars (episch) en oranje/rood (legendarisch).



    Met Borderlands: The Handsome Collection kunnen gamers in de huid kruipen van een Vault Hunter en samen met hun vrienden op avontuur gaan door Pandora om wezens te bestrijden, mysterieuze opgravingen te verkennen, verborgen geheimen te ontdekken en de ultieme plooter-shooter te worden. Het is een geweldige manier om alle content van beide games in handen te krijgen zonder dat je hoeft te wisselen tussen verschillende consoles of meerdere versies hoeft te kopen. Of je nu een fan bent van de originele Borderlands of iemand die de wereld voor het eerst ontdekt - dit is een game die je niet wilt missen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Borderlands The Handsome Collection

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Borderlands: The Handsome Collection

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief