Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad

 • PC

Topwinkels

  Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, de toonaangevende tactische multiplayer WWII shooter op de PC, neemt de bekroonde Red Orchestra franchise mee naar de volgende generatie van gaming. Geavanceerde graphics en audio met behulp van de Unreal Engine 3, inventieve functies en gestroomlijnd realisme zorgen voor een ongeëvenaarde tactische shooter-ervaring.

  Heroes of Stalingrad zal zich richten op de Slag om Stalingrad en de omliggende operaties, zowel Duitse als Russische, van juli 1942 tot februari 1943. Het spel laat de speler een van de meest brute gevechten in de geschiedenis van de mensheid meemaken.

  De game biedt een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en aandacht voor detail, samen met grimmige, gemene gevechten in de multiplayer en single-player modes. De game zal alles van snelle, brute vuurgevechten tot meer ingewikkelde en uitdagende tactische modes bevatten. De multiplayer van Red Orchestra bereikt nieuwe hoogten: De brute, gruizige Red Orchestra-gameplay is verbeterd, uitgebreid en toegankelijker gemaakt. Direct herkenbare speltypen als Firefight (Tripwire's versie van Team Death Match), een nieuwe definitie van single-life gaming in de Countdown-modus en de Territory-modus die al geliefd is bij honderdduizenden Red Orchestra-spelers wereldwijd. Stalingrad-campagne: Voordat je online gaat, kun je je vaardigheden aanscherpen in een van de twee campagnes die de strijd om Stalingrad recreëren van zowel de Duitse als de Russische kant. Met open, niet-lineaire omgevingen en gameplay zonder script bepalen spelers hun eigen pad door het slagveld. Helden: Bereik het ultieme doel en word online een Held. Spelers met de heldenstatus inspireren de troepen om hen heen en boezemen hun vijanden angst in. Helden hebben toegang tot de beste en zeldzaamste wapens en zullen zich visueel onderscheiden van de rest van de soldaten. Eerste persoon dekkingsysteem: Ervaar de ultieme vuurgevechten die een coversysteem mogelijk maakt, vanuit de immersie van een first person view. Kijk of blinde vuur over en rond dekking en meer. Unieke Focus de Slag om Stalingrad in de diepte: neemt het bekende WOII genre in een unieke richting. Ver verwijderd van de platgetreden Normandische setting, is de gameplay gebaseerd op nieuwe scenario's en acties die de speler nog nooit eerder heeft meegemaakt. Volg het Duitse leger bij hun aanval op de stad Stalingrad, tot aan de oevers van de Wolga.

  Volg het Sovjetleger terwijl het de stad tegen alle verwachtingen in behoudt en vervolgens de As-strijdkrachten vernietigt. WWII-wapens opnieuw gedefinieerd: levensechte ballistiek, kogelpenetratie, ademhaling, instelbare vizieren, vrij richten, wapenversterking, fotorealistische graphics en meer, creëer WWII-wapens die hun gelijke niet kennen. Meeslepende First Person Tank Warfare: ervaar hoe het was om in een van deze metalen beesten te vechten in WOII met de meest meeslepende first person tank warfare ooit gemaakt. Volledig gemodelleerde 3D interieurs, een volledige AI bemanning, en geavanceerde bepantsering en schade systemen creëren een unieke tanking ervaring. Moraal: Ervaar hoe het is om een soldaat te zijn in een van de bloedigste conflicten uit de geschiedenis en hoe belangrijk de gemoedstoestand van een soldaat is en hoe deze het tij van de strijd kan keren.

  Onderdruk je vijanden en krijg het voordeel in de strijd! Persistence Stats Tracking en Speler Progressie: Persistence geeft de gamer constant iets om naar te streven en houdt ze aan het spelen. Stijg in rang, verdien prestaties, verbeter je vaardigheden en word een held! Verbeterde Unreal Engine 3: Het spel is gebouwd op een verbeterde versie van Unreal Engine 3 en beschikt over geavanceerde visuals en functies.  Lees verder

  Beste prijzen voor RO2 Heroes of Stalingrad

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Opmerkingen over Red Orchestra 2:Heroes of Stalingrad

  • Technische informatie

  • Officiële website : RO2 Heroes of Stalingrad
  • Categorieën : First-Person Shooter
  • Uitgever : tripwire interactive
  • Ontwikkelaar : tripwire interactive
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 13 september 2011
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : XP / Vista / 7
   • CPU : Dual Core 2.3 GHz
   • RAM : 2go
   • GPU : 256 MB SM 3.0 DX9 Compliant NVIDIA GeForce 7800 GTX or bette
   • Opslagruimte : 8Go
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief