Koop Football manager 2012

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Met meer dan 800 nieuwe functies, exclusief de wijzigingen aan de spelregels van de 50+ competities, belooft Football Manager 2012 de meest realistische, meeslepende en speelbare voetbalmanagementsimulatie ooit te worden voor elke fan die er ooit van heeft gedroomd om de grote beslissingen te nemen, zowel op als naast het veld. Transfers en contracten belangrijke wijzigingen in de transfer- en contractsystemen, waaronder loyaliteitsbonussen, een betere implementatie van amateur- en jeugdcontracten, een verbeterd transfercentrum en de mogelijkheid om delen van de contractonderhandelingen op slot te zetten als je niet bereid bent om toe te geven.

  Dit helpt je om je budgetten te beheren en geeft je flexibiliteit in wat je geldhongerige spelers, of zaakwaarnemers, aanbiedt als stimulans. Scoutingsverbeteringen met behulp van verschillende scoutingsrapporten uit het echte leven. Er is een nieuw in-game rapport gemaakt met een ploeganalyse, tactische informatie en informatie over gescoorde en afgekeurde doelpunten, naast vele andere scoutingsverbeteringen, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om je voor te bereiden op de aftrap en gedurende het seizoen. 3D-wedstrijdverbeteringen nieuwe animaties, een geheel nieuw publiekssysteem, verbeterd weersysteem, meer stadions, plus twee gloednieuwe camera's Achter het doel en Director Cam, evenals alle andere camerahoeken, die omkeerbaar zijn, wat betekent dat je elk aspect van elke wedstrijd kunt bekijken en analyseren. Manage Anywhere, Anytime de mogelijkheid om speelbare landen toe te voegen of weg te halen in je opgeslagen spel zo vaak als je wilt. Manage in dat land aan het begin van het volgende seizoen- wat betekent dat je niet in de landen hoeft te blijven die door jou zijn gekozen om speelbaar te zijn aan het begin van je carrière. Toon Er is een heel nieuw niveau toegevoegd aan teamgesprekken en -conversaties, met het nieuwe toonsysteem, waarmee je kunt aangeven hoe je dingen wilt zeggen: wees zo koel als een komkommer door dingen rustig te zeggen of gooi theekopjes in het rond door dingen met passie te zeggen. Er zijn 6 verschillende tonen om uit te kiezen met specifieke opmerkingen per toon. Intelligente interface een nieuw adaptief lay-outsysteem, wat betekent dat hoe hoger je schermresolutie is, hoe meer info je gemakkelijk binnen handbereik hebt. De nieuwe interface bevat ook nieuwe filters, aanpasbare kolommen, een nieuw tactiek scherm, en veel nieuwe overzichtsschermen. Gloednieuwe Tutorial staat los van het hoofdspel, een modus om nieuwe spelers te helpen gemakkelijk hun weg te vinden in het spel, terwijl het ook tips geeft aan ervaren managers over hoe ze het meeste uit het spel kunnen halen, evenals een nieuw in-game how to systeem.

  Naast deze belangrijke vernieuwingen zijn er nog tal van andere onderdelen van de game die grote verbeteringen hebben ondergaan, zoals het mediasysteem, de persconferenties, het jeugdsysteem, de nieuwelingen, de opties voor sociale netwerken, vriendschappelijke wedstrijden, internationaal management en nog veel meer. Hierover zullen de komende maanden meer details verschijnen in een reeks videoblogs, naast meer informatie over Football Manager 2012.

  Lees verder

  Beste prijzen voor FootballManager 2012

  Opmerkingen over Football manager 2012

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  jdoe
  jdoe
  31 aug. 2012 15:44on dlcompare.fr
  omg... FM 2012 à 13 balles Oo
  omg... FM 2012 bij 13 ballen Oo
  Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
  • Technische informatie

  • Officiële website : FootballManager 2012
  • Categorieën : Simulatie
  • Uitgever : Sega
  • Ontwikkelaar : Sports Interactive
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 30 oktober 2011
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : XP / Vista / 7
   • CPU : 1.4GHz or Faster, Vista/W7 : 2.0GHz or Faster
   • RAM : XP : 512MB RAM, Vista/W7 : 1.0GB RAM
   • GPU : 128MB - Nvidia FX 5900 Ultra / ATI Radeon 9800/ Intel 82915G
   • Opslagruimte : 2Go
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 3
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief