Koop Call of Duty Black Ops 2

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  BEWARE:

  Russian versions of Black Ops 2 have a multiplayer region lock. Therefore, you can only play with people that own a Russian version of the game.   Call of Duty Black Ops 2 speelt zich af in de nabije toekomst, zowel in de jaren 80 als in 2025 en brengt je binnen in een conflict tussen de U.S. en China. De taak zal worden bemoeilijkt om de eenvoudige reden dat de voormalige CIA-agent "Raul Menendez" gewoon besloten om zijn werkgever te verraden en de controle van de Amerikaanse militaire infrastructuur te nemen. Hij is nu uitgerust met een leger van drones die behoren tot het Amerikaanse leger Raul Menendez zal de Verenigde Staten van Amerika op haar eigen grondgebied aan te vallen!  In deze tweede aflevering van Call of Duty Black Ops zullen we twee verschillende personages portretteren, afhankelijk van de tijd, Alex Mason en zijn zoon David. De missies zullen plaatsvinden in verschillende omgevingen zoals Midden-Amerika, Afghanistan, Singapore, Jemen of Los Angeles ... Tijdens zijn avontuur in 2025 zal de speler het beste van het beste gebruiken op het gebied van futuristisch militair wapentuig.  Over de multiplayer hebben de spelontwikkelaars van Call of Duty Black Ops 2 hard gewerkt. Ten eerste is er een nieuw "Create a class" systeem geboren en daarmee kun je tot wel 10 verschillende combinaties van objecten maken, wat de customization naar een nieuw niveau tilt. Spelers zullen ook toegang krijgen tot een "competitie" modus, de mogelijkheid tot streaming en verschillende tools om het spel over de hele wereld uit te zenden. Al deze nieuwe ontwikkelingen tonen aan dat Call of Duty Black Ops 2 één van de grootste spelers van de e-sportscene wil worden in de komende jaren.  Wat de zombiemodus betreft, hebben de ontwikkelaars drie verschillende spelmodi aangekondigd. De eerste modus heet "Tranzit", in deze modus is het mogelijk om te spelen tot vier spelers op een grote kaart met vol dingen te zien en te ontdekken ... en natuurlijk een heleboel zombies ... Het is ook mogelijk om een bus te nemen om sneller van de ene sector naar de andere te gaan, waardoor je ook meer kans hebt om gepakt te worden door een horde zombies. "Tranzit" biedt in sommige opzichten een "avontuur" in dezelfde stijl als Left 4 Dead maar dan op een grotere kaart.  De tweede spelmodus is de klassieke "Survival" waarin we zullen moeten vechten tegen hordes of zombies in afgesloten levels. Het is goed om te weten dat de levels in feite delen zijn van de grote map modus "Tranzit" geknipt en aangepast aan deze spelmodus.  Tot slot het laatste grote nieuws is de modus "Grief" is als de "Survival" modus, maar deze keer tussen twee teams van 4 spelers en hordes zombies. In deze spelmodus kunnen spelers elkaar niet doden, maar ze kunnen wel proberen het andere team in de val te lokken om ze zo te "helpen" sterven. Er komt een hoop lol aan!

  Lees verder

  Beste prijzen voor Call of Duty Black Ops 2

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Opmerkingen over Call of Duty Black Ops 2

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  Noone
  Noone
  23 feb. 2022 00:16on dlcompare.fr
  Un jeu qui a marqué mon enfance, tant de souvenirs sur ce jeu ! Surement un de mes préférés de la franchise !
  Een spel dat mijn jeugd heeft getekend, zoveel herinneringen aan dit spel! Zeker een van mijn favorieten van de franchise!
  raymond
  raymond
  10 aug. 2018 14:32on dlcompare.com
  good game good quality
  goed spel goede kwaliteit
  Callum
  Callum
  25 jul. 2018 22:51on dlcompare.com
  Great
  Great
  Jackson Oldenburg
  Jackson Oldenburg
  8 feb. 2018 00:40on dlcompare.com
  I don't even know
  Ik weet het niet eens.
  ryperz
  ryperz
  25 okt. 2016 16:20on dlcompare.fr
  Bonjour, puis-je jouer à Call of Duty Black OPS 2 en ayant acheter une clée russe sachant que j'habites en France ?
  Hallo, kan ik Call of Duty Black OPS 2 spelen nadat ik een Russische sleutel heb gekocht, wetende dat ik in Frankrijk woon?
  Adam Ziane
  Adam Ziane
  16 apr. 2016 17:10on dlcompare.fr
  Coollllll
  Coollllll
  Guni
  Guni
  8 mei 2013 19:50on dlcompare.fr
  Bonjour en lisant les commentaires précédents je me pose une question: à propos de la version UK only on peut voir qu'en fait c'est la version polonaise qu'on doit passer en UK. Cependant sommes nous autorisé à jouer sur les serveur Fr ou uniquement Polonais?
  Ik heb de vorige commentaren gelezen en ik heb een vraag: over de UK only versie, kunnen we zien dat het in feite de Poolse versie is die we in UK moeten spelen. Maar mogen we ook op de UK server spelen of alleen in Polen?
  Admin
  Admin
  19 feb. 2013 18:19on dlcompare.fr
  <blockquote><a href="#comment3619">drant wrote:</a> Bonjour, Mon fils a acheté le jeu sur PC call of duty black ops II et mon autre fils souhaiterait jouer avec lui, où peut on acheter une 2ème clé ?? Merci d'avance.</blockquote> Bonjour Drant, Je vous ai répondu sur votre adresse mail. La réponse est oui ! Cdlt.
  <blockquote><a href="#comment3619">drant wrote:</a> Hallo, Mijn zoon heeft het pc spel call of duty black ops II gekocht en mijn andere zoon wil graag met hem spelen, waar kunnen we een 2e sleutel kopen? Alvast bedankt.</blockquote> Hallo Drant, Ik antwoordde op uw e-mail adres. Het antwoord is ja! Cdlt.
  drant
  drant
  19 feb. 2013 12:31on dlcompare.fr
  Bonjour, Mon fils a acheté le jeu sur PC call of duty black ops II et mon autre fils souhaiterait jouer avec lui, où peut on acheter une 2ème clé ?? Merci d'avance.
  Hallo, Mijn zoon heeft het pc spel call of duty black ops II gekocht en mijn andere zoon wil graag met hem spelen, waar kunnen we een 2e sleutel kopen? Alvast bedankt.
  admin
  admin
  29 jan. 2013 22:04on dlcompare.fr
  Bonjour ARAFEENWY, Cela veut dire que le jeu n'est qu'en Anglais oui. Il n'y a pas la version Fr.
  Hallo ARAFEENWY, Dat betekent dat het spel alleen in het Engels is, ja. Er is geen Franse versie.
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Officiële website : Call of Duty Black Ops 2
  • Categorieën : First-Person Shooter
  • Uitgever : Activision
  • Ontwikkelaar : Treyarch
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 12 november 2012
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : XP / Vista / 7
   • CPU : Intel Core2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750
   • RAM : 2 GB
   • GPU : GeForce 8600GT / Radeon X1950Pro
   • Opslagruimte : 10 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18
  DLCompare Extension
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief