You are here
We also support
 
 
 
 

Koop Call of Duty Black Ops 2

 • Koop jouw Call of Duty Black Ops 2 CD-Key.
Maak een prijswaarschuwing aan voor Call of Duty Black Ops 2

Topwinkels DLcompare topverkoper

BEWARE:

Russian versions of Black Ops 2 have a multiplayer region lock. Therefore, you can only play with people that own a Russian version of the game. Call of Duty Black Ops 2 speelt zich af in de nabije toekomst, zowel in de jaren 80 als in 2025 en brengt je binnen in een conflict tussen de U.S. en China. De taak zal worden bemoeilijkt om de eenvoudige reden dat de voormalige CIA-agent "Raul Menendez" gewoon besloten om zijn werkgever te verraden en de controle van de Amerikaanse militaire infrastructuur te nemen. Hij is nu uitgerust met een leger van drones die behoren tot het Amerikaanse leger Raul Menendez zal de Verenigde Staten van Amerika op haar eigen grondgebied aan te vallen!In deze tweede aflevering van Call of Duty Black Ops zullen we twee verschillende personages portretteren, afhankelijk van de tijd, Alex Mason en zijn zoon David. De missies zullen plaatsvinden in verschillende omgevingen zoals Midden-Amerika, Afghanistan, Singapore, Jemen of Los Angeles ... Tijdens zijn avontuur in 2025 zal de speler het beste van het beste gebruiken op het gebied van futuristisch militair wapentuig.Over de multiplayer hebben de spelontwikkelaars van Call of Duty Black Ops 2 hard gewerkt. Ten eerste is er een nieuw "Create a class" systeem geboren en daarmee kun je tot wel 10 verschillende combinaties van objecten maken, wat de customization naar een nieuw niveau tilt. Spelers zullen ook toegang krijgen tot een "competitie" modus, de mogelijkheid tot streaming en verschillende tools om het spel over de hele wereld uit te zenden. Al deze nieuwe ontwikkelingen tonen aan dat Call of Duty Black Ops 2 één van de grootste spelers van de e-sportscene wil worden in de komende jaren.Wat de zombiemodus betreft, hebben de ontwikkelaars drie verschillende spelmodi aangekondigd. De eerste modus heet "Tranzit", in deze modus is het mogelijk om te spelen tot vier spelers op een grote kaart met vol dingen te zien en te ontdekken ... en natuurlijk een heleboel zombies ... Het is ook mogelijk om een bus te nemen om sneller van de ene sector naar de andere te gaan, waardoor je ook meer kans hebt om gepakt te worden door een horde zombies. "Tranzit" biedt in sommige opzichten een "avontuur" in dezelfde stijl als Left 4 Dead maar dan op een grotere kaart.De tweede spelmodus is de klassieke "Survival" waarin we zullen moeten vechten tegen hordes of zombies in afgesloten levels. Het is goed om te weten dat de levels in feite delen zijn van de grote map modus "Tranzit" geknipt en aangepast aan deze spelmodus.Tot slot het laatste grote nieuws is de modus "Grief" is als de "Survival" modus, maar deze keer tussen twee teams van 4 spelers en hordes zombies. In deze spelmodus kunnen spelers elkaar niet doden, maar ze kunnen wel proberen het andere team in de val te lokken om ze zo te "helpen" sterven. Er komt een hoop lol aan!

Lees verder

Beste prijzen voor Call of Duty Black Ops 2

Opmerkingen over Call of Duty Black Ops 2

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Noone
23 feb. 2022 00:16 on dlcompare.fr
Un jeu qui a marqué mon enfance, tant de souvenirs sur ce jeu ! Surement un de mes préférés de la franchise !
Een spel dat mijn jeugd heeft getekend, zoveel herinneringen aan dit spel! Zeker een van mijn favorieten van de franchise!
raymond
10 aug. 2018 14:32 on dlcompare.com
good game good quality
goed spel goede kwaliteit
Callum
25 jul. 2018 22:51 on dlcompare.com
Great
Great
Jackson Oldenburg
8 feb. 2018 00:40 on dlcompare.com
I don't even know
Ik weet het niet eens.
ryperz
25 okt. 2016 16:20 on dlcompare.fr
Bonjour, puis-je jouer à Call of Duty Black OPS 2 en ayant acheter une clée russe sachant que j'habites en France ?
Hallo, kan ik Call of Duty Black OPS 2 spelen nadat ik een Russische sleutel heb gekocht, wetende dat ik in Frankrijk woon?
Adam Ziane
16 apr. 2016 17:10 on dlcompare.fr
Coollllll
Coollllll
Guni
8 mei 2013 19:50 on dlcompare.fr
Bonjour en lisant les commentaires précédents je me pose une question: à propos de la version UK only on peut voir qu'en fait c'est la version polonaise qu'on doit passer en UK. Cependant sommes nous autorisé à jouer sur les serveur Fr ou uniquement Polonais?
Ik heb de vorige commentaren gelezen en ik heb een vraag: over de UK only versie, kunnen we zien dat het in feite de Poolse versie is die we in UK moeten spelen. Maar mogen we ook op de UK server spelen of alleen in Polen?
Admin
19 feb. 2013 18:19 on dlcompare.fr
<blockquote><a href="#comment3619">drant wrote:</a> Bonjour, Mon fils a acheté le jeu sur PC call of duty black ops II et mon autre fils souhaiterait jouer avec lui, où peut on acheter une 2ème clé ?? Merci d'avance.</blockquote> Bonjour Drant, Je vous ai répondu sur votre adresse mail. La réponse est oui ! Cdlt.
<blockquote><a href="#comment3619">drant wrote:</a> Hallo, Mijn zoon heeft het pc spel call of duty black ops II gekocht en mijn andere zoon wil graag met hem spelen, waar kunnen we een 2e sleutel kopen? Alvast bedankt.</blockquote> Hallo Drant, Ik antwoordde op uw e-mail adres. Het antwoord is ja! Cdlt.
drant
19 feb. 2013 12:31 on dlcompare.fr
Bonjour, Mon fils a acheté le jeu sur PC call of duty black ops II et mon autre fils souhaiterait jouer avec lui, où peut on acheter une 2ème clé ?? Merci d'avance.
Hallo, Mijn zoon heeft het pc spel call of duty black ops II gekocht en mijn andere zoon wil graag met hem spelen, waar kunnen we een 2e sleutel kopen? Alvast bedankt.
admin
29 jan. 2013 22:04 on dlcompare.fr
Bonjour ARAFEENWY, Cela veut dire que le jeu n'est qu'en Anglais oui. Il n'y a pas la version Fr.
Hallo ARAFEENWY, Dat betekent dat het spel alleen in het Engels is, ja. Er is geen Franse versie.

Gebruikersbeoordeling

Gemiddelde : 3.7/5 (133 stemmen)
Rewards event evil west
 • Technische informatie

 • Officiële website : Call of Duty Black Ops 2
 • Categorieën : FPS
 • Uitgever : Activision
 • Ontwikkelaar : Treyarch
 • Modus : Solo , Multiplayer , Co-op
 • Verschijningsdatum : 12 nov. 2012
 • Systeemvereisten
  • Minimaal
  • OS : XP / Vista / 7
  • CPU : Intel Core2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750
  • RAM : 2 GB
  • GPU : GeForce 8600GT / Radeon X1950Pro
  • HDD : 10 GB
 • Leeftijdsclassificatie
 • PEGI 18
 • 35 Steam Achievements
 • Use your CD key on Steam to download Call of Duty Black Ops 2.

 • Call of Duty Black Ops 2 will be sent to you as a Steam gift link without any geographic restriction.

Meer informatie
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief