Kinguin october campaign COM + BG
 
 

5 curiosa over FIFA 23

5 curiosa over FIFA 23
NEWS28 sep. 2022 08:08

FIFA 23 arriveert binnenkort met nieuwe functies in de gameplay, graphics en meer. Het spel brengt ook interessante rariteiten, zoals de aanwezigheid van coach Ted Lasso uit de Apple TV serie, een radicale verandering in de Ultimate Team modus, twee wereldbekers en diverse nieuwe toevoegingen. Bekijk onze 5 rariteiten over FIFA 23 voordat het spel in de schappen ligt.

 

 

De enige met twee wereldbekers

Een uniek ding over FIFA 23 is dat het het eerste - en het laatste - spel in de serie zal zijn met twee wereldbekers in de inhoud. Spelers zullen zowel het WK voor mannen van 2022 in Qatar kunnen spelen als het WK voor vrouwen van 2023, met wedstrijden in Australië en ook Nieuw-Zeeland.

 

Verandering in het Chemiesysteem

Chemistry System change FIFA 23

Het scheikundesysteem van FIFA 23 is waarschijnlijk de belangrijkste verandering in het speltype dit jaar. Positiekoppelingen zijn afgeschaft, en de chemie wordt nu bepaald door drie ruiten op de kaart van elke speler, die worden ingevuld als teamgenoten uit hetzelfde land komen of in dezelfde competities spelen. Iconen en Helden bieden een voordeel, want als ze op hun juiste positie spelen, hebben ze volledige chemie en het gewicht van twee spelers in chemie met andere atleten. In dit nieuwe systeem kunnen zelfs atleten op verre posities op het veld een goede chemie genereren.

 

Competities met alle officiële stadions

De verzameling stadions in FIFA 23 is de grootste die de franchise ooit heeft aangeboden, met 105 originele locaties die alle grote arena's van competities als Bundesliga, LaLiga en Premier omvatten, plus de nieuwe vrouwencompetities die voor het eerst in de serie met clubs aanwezig zijn.

 

Marvel partnerschap

FIFA 23 FUT Heroes Cards

 

Electronic Arts en Marvel hebben een spannende samenwerking aangekondigd om speciale Heroes of FUT kaarten uit te brengen, die sporticonen nieuw artwork bieden getekend door Marvel kunstenaars, evenals andere thema items zoals tenues en ballen. De kaarten zullen in hun basisversie beschikbaar zijn vanaf de lancering, maar krijgen de nieuwe WK FUT Heroes versies naast de update die de WK modus naar het spel brengt.

 

Het is de laatste FIFA

In mei van dit jaar bevestigde Electronic Arts dat de FIFA-serie zijn naam zal veranderen in EA Sports FC, waarmee een einde komt aan een tijdperk van bijna 30 jaar samenwerking. De inhoud van toekomstige spellen belooft hetzelfde te blijven, maar onder de nieuwe naam, evenals elke verwijzing naar de FIFA World Cup. Volgens de New York Times was de reden voor de splitsing een prijsverhoging van de FIFA-licentie die de komende vier jaar 1 miljard dollar zou kosten.

FIFA 23 arriveert op 30 september voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Switch, Stadia en PC. Spelers met early access kunnen vanaf 27 september het veld op. Als je enthousiast bent over het nieuwste en meest innovatieve deel in de gevestigde voetbalserie, bekijk dan onze prijsvergelijker an om goedkoop FIFA 23 te kopen met de beste CD key deals op de markt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief