Kinguin advent rest
 
 

Ted Lasso en zijn team, AFC Richmond, bevestigd in FIFA 23

Ted Lasso en zijn team, AFC Richmond, bevestigd in FIFA 23

Na een teaser van Ted Lasso's officiële Twitter-account, bevestigd door een reactie van EA, was het allemaal indicatief maar niet bevestigd. De bevestiging kwam echter sneller dan we hadden verwacht: Ted Lasso en AFC Richmond zitten in FIFA 23. De meest optimistische coach aller tijden zal selecteerbaar zijn als manager in Career Mode, en het team zal speelbaar zijn in zowel Career als Kick-Off, Online Friendlies, en Online Seasons. In Ultimate Team zullen er ook speciale kaarten zijn van Lasso en zijn sidekick, Beard, als coaches, en cosmetische items.

 

 

Ted Lasso won twee Emmy's voor beste komedieserie

Voor wie het niet weet, Ted Lasso is een van de meest succesvolle series van de afgelopen jaren. Exclusief op AppleTV+, toont het het verhaal van de Amerikaanse coach Ted Lasso, die de universiteit American football verliet om een voetbalteam in Engeland, AFC Richmond, over te nemen.

 

"Ted Lasso, Coach Beard, and the biggest stars of the AFC Richmond squad including Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya, Roy Kent, and Isaac McAdoo will all be authentically integrated into FIFA 23, along with Nelson Road-the club's home ground," onthulde EA Sports.

 

Opmerkelijk is dat alle AFC Richmond content in FUT beschikbaar zal zijn via goals en challenges, wat beloningen zijn die je in-game koopt voor je FUT Club gedurende het huidige FUT Seizoen. Elk seizoen zal ongeveer 6 weken duren.

In vergelijking met FIFA 22 brengt het volgende spel in de vermaarde serie verschillende toevoegingen, zoals vrouwenvoetbal, HyperMotion 2-technologie, een WK-stand die samenvalt met de FIFA World Cup in Qatar, cross-platform spelen en veel nieuwe verbeteringen die de beste voetbalervaring in gaming beloven.

FIFA 23 komt wereldwijd uit op 30 september, met vroege toegang op de 27e voor degenen die de Ultimate Edition hebben gekocht. Kijk in onze prijsvergelijker voor de beste kortingen op FIFA 23 CD Keys als je eerder het veld op wilt dan je tegenstanders.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

16.76€
FIFA 23
FIFA 23
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief