Alle planeten worden met de hand gemaakt in Star Wars Outlaws

Alle planeten worden met de hand gemaakt in Star Wars Outlaws

Enorme open-wereld avonturen lijken op dit moment de trend te zijn in de wereld van videogames. Nadat Bethesda onthulde dat Starfield duizend planeten gaat bevatten met veel van hen procedureel gegenereerde content, kiest Ubisoft nu de tegenovergestelde aanpak voor zijn aankomende avontuur in het Star Wars-universum. Star Wars Outlaws kreeg een warm onthaal van de fans van de franchise, omdat het een compleet nieuwe kijk geeft op het universum dat door George Lucas is gecreëerd. Een gloednieuw verhaal met een nieuw personage in de hoofdrol klinkt goed in een franchise die al vele jaren exclusief wordt beheerst door Electronic Arts. Nu is het de beurt aan de makers van Assassin's Creed Mirage om te laten zien dat ze ook geweldige Star Wars games kunnen maken.

Een andere aanpak

Star Wars Outlaws werd zeer recentelijk gepresenteerd met een video, maar Ubisoft is nu begonnen met het delen van meer details over het spel. In een recent interview sprak creative director Julian Gerighty over de omvang van de game, die groter blijkt te zijn dan iemand had verwacht.

“It’s a crude analogy, but the size of one planet might be two of the zones in Assassin’s Creed: Odyssey. It could be two to three zones. But it’s not this sort of epic ‘the whole of England recreated’ approach.”

Spelers met ervaring in de Assassin's Creed-serie moeten weten dat de grootte afhangt van de zones waar hij het over heeft, maar over het algemeen zullen de planeten echt groot zijn in Star Wars Outlaws. Wat nog verrassender is, is dat Ubisoft heeft besloten om alle vormen van procedureel gegenereerde content te dumpen om deze te maken en dat ze volledig handgemaakt zullen zijn. Dat is behoorlijk indrukwekkend en het garandeert volledige controle over het soort ervaring dat alle spelers in het spel zullen tegenkomen, maar het zou niet eerlijk zijn om het te vergelijken met Starfield, omdat we al weten dat Bethesda's spel een belachelijke hoeveelheid planeten zal bevatten om te verkennen.

 

 

Dit soort aanpak maakt Star Wars Outlaws nog interessanter voor het enorme legioen fans dat wacht om te ontdekken of Ubisoft EA het nakijken geeft in de Star Wars franchise. Het succes van Star Wars Outlaws zal zeker bepalen of er in de toekomst meer Star Wars-games van het Franse bedrijf komen.

We zullen in ieder geval nog even moeten wachten om te zien hoe alles afloopt. Je kunt er zeker van zijn dat je de beste prijzen vindt om Star Wars Outlaws goedkoop te kopen met onze prijsvergelijker in de aanloop naar de release, wanneer dat ook gebeurt.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief