BG PPC IG EN
 
 

Apocalypse is een nieuw evenement in Rainbow Six Siege

Apocalypse is een nieuw evenement in Rainbow Six Siege

Seizoensgebonden evenementen zijn een mooie manier om de boel fris te houden in videospelletjes, en bij shooters is het altijd goed om wat afwisseling te brengen in de vorm van nieuwe maps of gameplay modes die de routine van de spelers veranderen, al is het maar voor een beperkte tijd. Rainbow Six Siege hoeft zijn spelers niets te bewijzen, want het is een van de populairste competitieve first-person shooters die op dit moment verkrijgbaar zijn, maar Ubisoft gaat het wat opleuken met een gloednieuw seizoensevenement waarin je de wereld op een heel ongebruikelijke manier zult redden.

Apocalypse is een nieuw evenement voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege waarin spelers de laatste hoop voor de mensheid zullen zijn. Honderd jaar geleden was een meltdown van een kerncentrale de oorzaak van het verdwijnen van de menselijke samenleving zoals we die kennen en het grootste deel van de planeet is nu een dorre woestenij. Overlevenden hebben zich verenigd in clans en twee van hen strijden om de controle over de laatste plant op Aarde, een schat die het geheim bevat om het leven op de planeet weer te laten groeien. Het evenement zet twee teams van vier spelers tegenover elkaar in een nieuwe versie van de Outback kaart. Verdedigers moeten de plantencontainer beschermen tot de tijd om is, en ze hem door de kaart kunnen verplaatsen. Aanvallers zullen de container in handen moeten krijgen, en om hen bij hun taak te helpen kunnen ze elke kamer scannen om te ontdekken of er een verdediger binnen is.

 

 

Zoals dat meestal gebeurt met gebeurtenissen in Tom Clancy's Rainbow Six Siege, dient Apocalypse ook als excuus om nieuwe cosmetische voorwerpen in het spel te brengen. Je krijgt een pakje met een paar ervan als je tijdens het evenement inlogt en andere zijn te verkrijgen met R6 credits en renown in het spel. Je vindt er gepersonaliseerde hoofddeksels, uniformen en wapenhuidjes tussen. Apocalypse is al beschikbaar in Rainbow Six Siege en het loopt nog tot 18 mei 2021.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief