Rainbow Six Siege: Operation Crimson Heist is beschikbaar

Rainbow Six Siege: Operation Crimson Heist is beschikbaar

Het werd vorige maand onthuld via een korte teaser die gevolgd werd door een meer complete live-stream op Twitch, Crimson Heist is de naam van de nieuwe operatie en het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege. Het spel gaat in 2021 alweer zijn zesde jaar in, maar het is geen spat ouder geworden en Ubisoft voegt steeds nieuwe inhoud toe, waaronder het eerste seizoen van dit jaar. Het is al een paar weken getest, maar Operation Crimson Heist landt vandaag op PC (14 uur), Xbox One en Xbox Series X/S (15 uur), en tenslotte op Playstation 4 en Playstation 5 (16 uur).

Dit nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege brengt natuurlijk een nieuwe agent. Deze keer is het Flores, een aanvaller die rechtstreeks uit Argentinië komt en meer dan één trucje in zijn mouw heeft. Hij is uitgerust met de RCE-Ratero lading, dat is een drone die op afstand bestuurd kan worden om zo dicht mogelijk bij vijanden te komen en dan te ontploffen. Je kunt er vooral alle gadgets en vernietigbare muren binnen een bepaalde omtrek mee vernietigen, dus het is een geweldige bondgenoot in gevechten.

 

 

Maar Flores is niet de enige Rainbow Six Siege toevoeging die met Operation Crimson Heist komt. De map Grens is aangepast om een nieuwe ervaring te bieden:

De map Grens heeft een update gekregen om de gameplay en algehele kwaliteit voor spelers te verbeteren. BG Badkamer is uitgebreid, zodat er een zachte muur zit tussen de bomlocaties in BG Badkamer en BG Kantoormedewerkers, en de bomlocatie in 1V Archief is doorgetrokken naar 1V Kantoren. Daarnaast hebben we een overloop geplaatst van de Trap oostzijde naar 1V Recreatieruimte en er is buiten een nieuwe trap naar het balkon van 1V Archief.

Bovendien is de Gonne-6, een nieuw secundair wapen, beschikbaar, en zijn er andere verbeteringen en veranderingen aangebracht in Rainbow Six Siege, zoals de herinrichting van de Novice categorie. Je kunt alle inhoud van het Crimson Heist Season bekijken op de officiële website van het spel.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief